Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Evo što se nudi na tržištu rada

Pepco Croatia d.o.o., zapošljava na tri radna mjesta! Traži se voditelj trgovine (m/ž) u Varaždinu i Dubrovniku, zamjenik voditelja trgovine (m/ž) u Dubrovniku, specijalist u korisničkoj podršci (m/ž) u Zagrebu
17. travnja 2018. u 12:18 0 komentara 926 prikaza
Posao
Foto: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Radnici DRAMATIČNE BROJKE Evo koliko je radno aktivnih stanovnika izgubila Hrvatska od ulaska u EU

Adria Grupa, jedna od vodećih Facility management tvrtki u Republici Hrvatskoj, proširuje svoj tim i traži direktora sektora (m/ž) za rad u Zagrebu. Ako imate najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećem radnom mjestu, aktivno se koristite engleskim jezikom, napredno poznajete MS Office pakete, imate razvijene analitičke sposobnosti te izvrsno upravljate financijskim rezultatima, prilika je ovo koja se ne propušta! Prijavite se ovdje.

Orion d.o.o. ima otvorena dva radna mjesta za rad u Koprivnici, Bakovčici. Traži se ADR vozač/skladištar (m/ž) i viličarist/skladištar (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i dodatnog obrazovanja te rad u iskusnom timu i dinamičnom okruženju, dobro organiziranim radnim procesima i ugodnoj radnoj atmosferi. Oba natječaja potražite na linku i prijavite se.

Hvar Hills d.o.o. zapošljava direktora – glavnog managera (m/ž) za rad na otoku Hvaru. Ako imate VSS agroekonomskog, agronomskog ili ekonomskog smjera, petogodišnje radno iskustvo na rukovodećim poslovima u poljoprivredi, s naglaskom na vinogradarstvo i vinarstvo, a samostalni ste u planiranju i provođenju poslovnih planova, provjerite sve uvjete i prijavite se do 26. travnja.

Vodoprivreda Zagreb d.d. ima otvoreno radno mjesto za vodograđevnog radnika (m/ž) za rad u Zagrebu. Radni zadaci uključuju poslove u niskogradnji i vodogradnji. Ako imate iskustvo u istim ili sličnim poslovima, vozačku dozvolu B kategorije, imate mogućnost stalnog zaposlenja, stoga ne propustite ovu priliku. Detalji su ovdje.

Transport Footwear proširuje svoj tim u Arena centru u Zagrebu te zapošljava poslovođu (m/ž). Na ovom poslu ćete biti odgovorni za prodaju i savjetovanje kupaca te uredan izgled trgovine. Od vas se očekuju odlične komunikacijske vještine te sposobnost upravljanja manjim timom suradnika. Potrebno vam je i trogodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Dodatne informacije i način prijave možete potražiti na linku.

PLIVA Hrvatska d.o.o., tvrtka s više od 95 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, proširuje svoj tim na pet pozicija! Traži se: Vodeći stručnjak za operativnu izvrsnost (m/ž), S2P Analitičar (m/ž), Specijalist za transferne cijene (m/ž), Supervizor strojarskog održavanja (m/ž), Inženjer strojarskog održavanja (m/ž). Mjesto rada: Zagreb. Ako želite raditi u najvećoj farmaceutskoj kompaniji u Hrvatskoj i vodećoj u regiji jugoistočne Europe, provjerite detalje za svaku pojedinu poziciju i postanite dio ovog dinamičnog i uspješnog tima.

Pepco Croatia d.o.o., zapošljava na tri radna mjesta! Traži se voditelj trgovine (m/ž) u Varaždinu i Dubrovniku, zamjenik voditelja trgovine (m/ž) u Dubrovniku, specijalist u korisničkoj podršci (m/ž) u Zagrebu! Zanima vas rad u europskom lancu diskontnih trgovina koje nude odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po najnižim cijenama? Postanite dio ovog uspješnog tima. Svi natječaji na jednom mjestu su ovdje.

Ziegler d.o.o., tvrtka koja se bavi projektiranjem, razvojem, izradom, održavanjem, popravcima i prodajom specijalnih vatrogasnih nadogradnji i vatrogasne opreme, zapošljava projektanta/konstruktora (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje projektiranje vatrogasnih vozila, vođenje projekata, projektiranje elemenata nadogradnje na vatrogasnim vozilima, izrada konstrukcijskih rješenja. Više informacija potražite ovdje.

Le Méridien Lav, Split ima otvorenih 14 radnih mjesta u Podstrani. Spasilac na bazenu, stipendist turizma, wellness terapeut, prvi kuhar, samo su neke od ponuđenih radnih pozicija. Kompletnu ponudu provjerite ovdje i postanite dio uspješnog tima.  

Interseroh d.o.o., jedna od vodećih tvrtki za usluge gospodarenja otpadom na području Republike Hrvatske, zapošljava više pomoćnih radnika na prijamu ambalaže, za rad u Zagrebu. Želite li sigurna i redovita primanja te stimulativne dodatke za korektno odrađen rad, pogledajte koje uvjete morate zadovoljiti i prijavite se.

09042010 zagreb hzz burza zapošljavanje nezaposlenost posao traženje poslovi foto: hrvoje dominic Eurostat: Hrvatska među zemljama EU-a s najvećim padom stope nezaposlenosti Ilustracija Istraživanje Davali bi otkaze, a sami bi prihvatili posao preko veze Ilustracija Veći standard Prosječna plaća u siječnju narasla je 294 kune i sada iznosi 6198 kune
Štednja
DO 31.01.2019.
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.