Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tokić daje vjetar u leđa mladim nadama na World Skills Croatia 2019 natjecanju

World Skills Croatia 2019
Foto: Promo
1/4
29.03.2019.
u 16:20

Prenošenje znanja na nove generacije u području automehatronike od velike je važnosti za tvrtku Tokić. Upravo je to razlog koji se skriva iza njihovog zlatnog sponzorstva za državno natjecanje učenika srednjih škola WorldSkills Croatia 2019.

Mentorskim pristupom do razvoja kompetencija stručnjaka

Koliko je važno ulagati u znanje i razvoj budućih stručnjaka na tržištu rada, najbolje zna tvrtka Tokić. Stoga nije niti čudno da su s veseljem prigrlili svoju ulogu mentora, zlatnog sponzora i člana prosudbenog povjerenstva u području automehatronike na državnom natjecanju učenika srednjih škola WorldSkills Croatia 2019. Oko 450 najboljih učenika strukovnih škola natjecali su se u čak 43 discipline od 27. do 28. ožujka na Zagrebačkom velesajmu, dok je njih stotinjak predstavilo i svoje radove na smotrama.

Predstavnici tvrtke Tokić ukazali su svim zainteresiranim učenicima i njihovim mentorima na važnost edukacija, razvoja stručnih znanja, vještina te kontinuiranog obrazovanja. Upravo su to vrijednosti koje promiču i kod svojih zaposlenika te partnera. Svoje bogato znanje i iskustvo uspješno su podijelili s mladim nadama tijekom predavanja, a samim time su se predstavili kao poželjan budući poslodavac.

Foto: Arena Hospitality Group

Tokić edukacijski centar kao generator znanja

Brojnim seminarima prilagođenim stručnjacima u svom području, Tokić edukacijski centar promiče kulturu kontinuiranog usavršavanja. Osnovan je kao podrška u edukaciji neovisnih automehaničarskih i autoelektričarskih radionica, stručnih ustanova te nadolazećeg kadra. Dugoročan cilj im je ponuditi visoku razinu nadogradnje postojećih znanja, ali i usvajanje novih vještina kroz što kvalitetnije obrazovanje u branši automobilske industrije. Kako bi to ostvarili te pritom ostali neovisni, odlučili su pružati tu uslugu uz pomoć vlastitog iskusnog kadra.

Foto: Arena Hospitality Group

Njihove edukacije ne nude isključivo teoretsko znanje, već i praktičan rad koji dočarava stvarne radne uvjete jedne automehaničarske ili autoelektričarske radionice. Kako bi im to pošlo za rukom, metodološki ugrađuju greške u vozilo. Zadatak polaznika je naučiti kako ju logičnim slijedom identificirati te ukloniti. Po završetku edukacije, svaki polaznik pored ovjerenog certifikata sa sobom ponese i jasnu viziju kako naučeno može primijeniti u svakodnevnom radu.

Pored toga, Tokić edukacijski centar je ponosan i na seminare prilagođene strukovnim školama, veleučilištima i drugim obrazovnim ustanovama te organizacijama. Njihove edukacije izvode se po licenci Obrtničke komore Dortmund, pa se tako svakom polazniku ovjereni certifikat vrednuje kao stručno usavršavanje te je uvažen u svim zemljama EU.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije