Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 stipendija

Stipendije za međunarodno akreditirane programe MBA

COTRUGLI Business School
COTRUGLI Business School
17.03.2013.
u 23:35

Večernji list i Poslovni dnevnik omogućuju Executive MBA i MBA program na COTRUGLI Business School

Večernji list omogućuje 12 stipendija za Executive MBA i MBA programe COTRUGLI Business School u vrijednosti od 105.000 eura. Prvi krug natječaja traje do 1. travnja 2013. godine i do tada se kandidati koji zadovoljavaju uvjete za stipendije mogu prijaviti na adresu www.cotrugli.eu/stipendije.

Uvjeti za prijavu

Selekcijskom procesu mogu pristupiti osobe sa znanjem engleskog jezika, završenim fakultetom i potrebnim radnim iskustvom. Stipendije se dodjeljuju za dva različita programa, a u svakoj kategoriji dodjeljuje se jedna puna i pet polovičnih stipendija. Executive MBA-program namijenjen je višem menadžmentu i poduzetnicima. Uvjeti za prijavu za stipendiju su minimalno pet godina relevantnog radnog iskustva, završen fakultet i znanje engleskog jezika. Predavanja se održavaju jedan produženi vikend mjesečno (od petka do nedjelje), u Zagrebu.

MBA-program namijenjen je za potrebe junior menadžera. Uvjeti za prijavu su minimalno tri godine radnog iskustva, znanje engleskog jezika i fakultetska diploma. Program se održava u tjednim modulima na različitim lokacijama u regiji, a oba programa su koncipirana tako da polaznicima omogućuju minimalan izostanak s radnog mjesta.

Proces za prijave sastoji se od dva kruga.

Što je MBA?

Prvi korak je online prijava u sklopu koje se dobiva aplikacijski materijal na engleskom koji treba ispuniti i vratiti e-mailom najkasnije do 1. travnja u ponoć. U drugi dio selekcijskog procesa bit će pozvani najbolji kandidati, a finalna selekcijska procedura i testiranje bit će održani 27. i 28. travnja (subota i nedjelja) u Zagrebu.

MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije u svijetu. Suštinska je vrijednost MBA-programa primjenjivost svega što naučite na izazove i prilike u poslovnom svijetu.

Program uzima u obzir sve glavne aspekte poslovanja te pokriva “hard” i s”oft skills” (komunikaciju, prezentiranje, pregovaranje).

– COTRUGLI MBA program donosi sustavan i cjelovit pristup menadžerskom obrazovanju i kao takav je katalizator za uspješnu menadžersku karijeru – kaže dr. Jyoti Gupta, dekan škole. S obzirom na tržišnu situaciju, sve se više pozornosti posvećuje kvaliteti i praktičnosti programa s naglaskom na brz povrat uložene investicije, a koja donosi bolju poziciju na tržištu rada i pregovaračku poziciju kada je riječ o plaći i uvjetima općenito.

Tako prema podacima servisa MojaPlaća.hr, ispitanici sa završenim MBA-programom imaju u prosjeku 36 posto višu plaću od magistara struke, a 58 posto višu plaću u odnosu na prvostupnike. Slanjem zaposlenika na MBA-program, tvrtke potiču korporacijsko poduzetništvo i osiguravaju konkurentnost na tržištu pomoću svojih zaposlenika. MBA potvrđuje da je polaznik stekao kompetencije u svim bitnim upravljačkim ulogama koje postoje u modernim korporacijama

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lutomirski
20:18 18.03.2013.

kakav MBA, treba znati pare napraviti, to ti nece niko u MBA reci, samo za budale....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije