Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb Connect

Prijave za startup natjecanje primaju se 
do 1. studenog

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
24.10.2017.
u 14:55

Najbolji startup timovi moće će se predstviti investitorima, a očekuju ih i nagrade iz fonda koji iznosi 130.000 kuna

Grad Zagreb i Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE uz potporu veleposlanstva Države Izrael u RH organiziraju četvrtu start up konferenciju Zagreb Connect, 6. prosinca 2017. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

U sklopu konferencije održat će se i startup (pitch) natjecanje na kojem će 15 startup timova dobiti priliku predstaviti svoje projekte potencijalnim investitorima, a najboljima će biti dodijeljene nagrade iz fonda koji iznosi 130.000 kuna. Zainteresirani se do 1. studenog mogu prijaviti na: zagrebconnect.zagreb.hr.

“Sretan sam da s Gradom Zagrebom radimo na promociji poduzetništva i poboljšanjima uvjeta rada za startup poduzetnike. Investicije koje su se dogodile nakon lanjske konferencije vinule su neke naše poduzetnike na svjetsku scenu stoga pozivam sve startupe da se prijave na natjecanje”, kaže Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela. Nazivate nas partnerom i to me čini sretnom jer smo uistinu dobri u onome što radimo. “Važno je da Hrvatska razvije startup scenu i u tome postane vrlo dobra”, poručila je izraelska veleposlanica Zina Kalay Kleitman.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije