Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borovo

Startasice postaju globalno prepoznatljive, a u hotele se ponovno vraćaju borosane

Suradnja s Hippy Gardenom
Foto: VL
1/2
10.05.2016.
u 12:11

Borovo sutra s turističkom kompanijom Istraturist iz Umaga potpisuje prvi ugovor o suradnji, a najavljuju da će ih uskoro biti još

Redizajnirane borosane ponovno uvesti na velika vrata, učiniti da startasice postanu globalno prepoznatljive, baš kao i novi proizvod – espadrile nastale u suradnji s modnim brendom Hippy Garden, tek su neki projekti iz lepeze dugoročnih planova vukovarske tvrtke Borovo koja ove godine obilježava svoj 85. rođendan.

Naravno, u ovaj ambiciozan razvojni projekt uključen je i klasičan kožnati asortiman obuće te i onaj gumeni namijenjen posebno ribičima i lovcima.

Ofenzivan pristup

Voditelj projekata u Borovu Damir Rupčić otkriva da posljednjih mjeseci intenzivno pregovaraju s mnogim tvrtkama, posebice onima iz turističkog portfelja duž Jadrana, ali i kontinenta. Pokrenuli su, kaže, ofenzivan pristup tržištu nabijen pozitivnim tonovima kako bi potaknuli čvršću suradnju i partnerstvo između njih kao proizvođača i turističkih destinacija na kojima je moguća prodaja njihova asortimana.

– Nudimo povratak borosana hotelskim tvrtkama kao izvrsnu zaštitnu obuću koja je dizajnom prilagođena njihovim radnim odorama te, naravno, prodaju startasica u njihovim objektima, koje dizajnom mogu pratiti lokalna obilježja svake pojedine destinacije, kao i najnovijeg modela espadrila − iznosi Rupčić i dodaje da u Dubrovniku i na Plitvicama bilježe dobre rezultate u prodaji Startas programa.

Ručno rađene espadrile

Već sutra s turističkom kompanijom Istraturist iz Umaga, čiji je većinski vlasnik grupacija Lukšić, potpisuju prvi ugovor o suradnji. Bit će ih uskoro još, no u Borovu za sada ipak ne žele otkriti o kojim je sve hotelijerskim tvrtkama riječ.

Voditeljica marketinga Martina Tomljenović velika očekivanja ima i od posljednjeg projekta, promoviranog u ponedjeljak i nastalog u suradnji s domaćim dizajnerima iz modnog brenda Hippy Garden. Riječ je o ručno rađenim espadrilama, ukrašenim licitarskim srcem, možda najprepoznatljivijim tradicionalnim hrvatskim simbolom. I dok izgled espadrila potpisuje Đurđica Vorkapić, za kvalitetnu ručnu izradu zaslužne su zaposlenice Borova koje će dnevno na tržište isporučivati oko 600 pari.

>> Panenić obišao Borovo: 'Ponosan sam na ovu tvornicu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije