Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR

Panenić obišao Borovo: 'Ponosan sam na ovu tvornicu'

Panenić u obilasku tvornice
Foto: Facebook
22.04.2016.
u 10:32

Čast mi je biti među ovim ljudima koji marljivo rade za budućnost naše djece i zemlje, rekao je Panenić

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić prvi je ministar ove Vlade koji je posjetio tvornicu Borovo, najvećeg poslodavca Vukovarsko-srijemske županije i simbol tradicije iza kojeg ponosno stojimo, objavio je jutros Most na Facebooku.

"Borovo je simbol naše proizvodnje, poduzeće s ogromnim ratnim štetama koje je nakon duge i teške 23 godine ponovno zaživjelo. Čast mi je biti među ovim ljudima koji marljivo rade za budućnost naše djece i zemlje. Proizvodi Borova poput visokokvalitetne radno-zaštitne obuće prepoznati su i na inozemnom tržištu, izvoze u Finsku, a startasice Borova proizvod su koji je postao njihov zaštitni znak u Hrvatskoj. Ponosan sam na tvornicu Borovo i Ministarstvo gospodarstva stoji djelatnicima Borova na raspolaganju za svaku pomoć u daljnjem radu", izjavio je ministar Panenić nakon obilaska.

Djelatnici Borova Panenića su upoznali s planovima rasta proizvodnje za budućnost te potrebama za investiranjem kako bi ojačali poziciju Borova na inozemnom tržištu. Također su ponosno istaknuli kako je ovo prva godina poslovanja u kojoj se planira pozitivan financijski rezultat.

 

>> Nema boljeg nego kad se u redu čeka za vrijedan domaći brend

>> Pozdrav proljeću uz devet novih modela startasica

Komentara 4

MA
macor
10:55 22.04.2016.

Pazite da ne "posudi" gumene cizme.

Avatar Tigar63
Tigar63
12:21 22.04.2016.

Bilo bi puno bolje da ministar Orepić sa svojom ekipom posjeti Borovo Selo, svakako nek povedu šleper jer ako pokupe sve oružje koje skrivaju "stanovnici" tog sela neće im stati u obični kamion. Smije li uopće naša policija u sela sela oko Vukovara?

MA
Markosi
11:25 22.04.2016.

Ne diraj čizme, ukrast će ih!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije