Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Sedam Podravkinih proizvoda dobilo Superior Taste Award

Podravka
Foto: Podravka
1/2
07.06.2014.
u 19:04

Posebno smo sretni jer su ove godine nagradu za izvrsnost, kvalitetu i okus dobili i najnoviji Podravkini proizvodi - rekla je članica uprave Podravke zadužena za marketing istraživanje i razvoj Jadranka Ivanković.

Svi prijavljeni Podravkini proizvodi dobili su ovogodišnje priznanje za vrhunsku kvalitetu i okus Međunarodnog instituta za degustaciju i kvalitetu proizvoda. Čak je sedam proizvoda na preksinoćnjoj svečanoj ceremoniji u Bruxellesu dobilo Superior Taste Award 2014.

Uz Podravka čaj Limun Limeta i Šljiva, Vegetu Marinada s češnjakom te Podravka Goveđi gulaš, nagrađeni su i najnoviji Podravkini proizvodi - Podravka temeljci. Priznanje izvrsnosti i kvalitete stiglo je za sva tri okusa temeljca; Kokošji, Goveđi i Povrtni.

- Nagrade su dodatna potvrda prepoznatljivosti Podravkinih brendova na inozemnom tržištu. Posebno smo sretni jer su ove godine nagradu za izvrsnost, kvalitetu i okus dobili i najnoviji Podravkini proizvodi - rekla je članica uprave Podravke zadužena za marketing istraživanje i razvoj Jadranka Ivanković.

>>Turistička zajednica tuži Podravku za 13.500 kn

>>Podravka poslala više od 7 tona svojih proizvoda poplavljenim područjima

Komentara 2

DU
Deleted user
10:21 09.06.2014.

Nekaj tu ne stima. Nagrade koje su dobili Podravkini proizvodi, su dobiveni za kvalitetu, a to je djelo ljudi koji rade u bivsem institutu (istrazivanju i razvoj), a koje nitko u clanku nije niti spomenuo. Marketing istrazivanje i razvoj bi terbao biti spona medju proizvodnjom, promocijom i (ne)suportom prodaji. Medjutim funkcija marketinga i prodaje se ne może pohvaliti dobrim rezultatima svoga rada u funkcji dugog vremenskog razdoblja (npr. 10 godina).

Avatar adko49
adko49
11:29 09.06.2014.

Mozes da se poseres u te nagrade ako ti ne prodajes proizvod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije