Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u četiri godine

Rusi će u rafineriju u Bosanskom Brodu uložiti 700 mil. eura

'sisak..031208..sisak..novi eko incident u sisackoj rafineriji... sisacka rafinerija....snimio nikola cutuk'
'nikola cutuk/vecernji list'
27.04.2012.
u 20:10

- Nakon završetka investicijskog ciklusa rafinerija će raditi u kapacitetu prerade od 4,2 milijuna tona nafte - kazao je Djakonov.

Ruska naftna tvrtka “NeftegazInKor”, koja je vlasnik rafinerije nafte u Bosanskom Brodu, planira u nju investirati 700 milijuna eura u iduće četiri godine, najavio je Aleksandar Djakonov, direktor “Optima grupe”, koja za potrebe “NeftegazInKor” upravlja brodskom i rafinerijom motornih ulja u Modriči, piše Poslovni dnevnik.

Djakonov je u intervjuu, koji je u ponedjeljak objavilo sarajevsko Oslobođenje, kazao kako je u bosanskobrodsku rafineriju dosad uloženo 120 milijuna eura, a planiranim četverogodišnjim investicijskim ciklusom cilj je dovesti je u skupinu najsuvremenijih u Europi.

- Nakon završetka investicijskog ciklusa rafinerija će raditi u kapacitetu prerade od 4,2 milijuna tona nafte - kazao je Djakonov. Najavio je da će više od polovice naftnih prerađevina iz Bosanskog Broda biti plasirano na inozemna tržišta.

Komentara 10

Avatar CrimsonKing
CrimsonKing
22:00 27.04.2012.

Ne postoji Bosanski Brod, ime grada je Srpski Brod. Sve smo to posteno osvojili u ratu i nase je da dajemo imena koja hocemo ili da menjamo imena kako mi to hocemo. Ozdak takodjer vise ne postoji. Sada se zove Vukosavlje. Kljuc je sada Ribnik, Bosanska Krupa je Krupa na Uni, etc.

Avatar Joja
Joja
22:56 27.04.2012.

I Kosovo nije vise Kosovo vec Republika e Kosovës Posteno dobivena u ratu

UK
Ugo Kajvez
07:55 28.04.2012.

27.04.2012. u 22:00h CrimsonKing . Šta se pjeniš !, ... easy come easy go, ............... bez brige opet će te sve to izgubiti, sve je to hrvatska još od prije nego što su vas turci tu dotepli .................. možete se samo zahvaliti turcima da vas je po bosni koliko vas je .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije