Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Prvi puta u Hrvatskoj pokretom upravljana kampanja

A1 Hrvatska i Go2digital kreirali su prvu hrvatsku pokretom upravljanu interaktivnu kampanju
23. studenoga 2020. u 12:29 558 prikaza
A1 Hrvatska i Go2digital
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Za potrebe lansiranja novog portfelja mobilnih, fiksnih i TV usluga uz MOZAIK pogodnosti, a pod “Ti povezuješ” krovnim kreativnim konceptom nastalog u suradnji s agencijom BBDO, povezali smo ljude na različitim lokacijama.

Cilj kampanje je bio dodatno potaknuti korisnike na interakciju te ih usmjeriti u A1 poslovnice kako bi se povećao broj posjeta prodajnim mjestima.

U skladu s komunikacijom novog portfelja A1 usluga željelo se naglasiti da digitalna tehnologija unaprjeđuje životni stil, međutim ne može zamijeniti stvarnu osobu i društvo. Telekom industrija omogućava povezivanje, no, ljude ipak povezuju samo ljudi i to se jasno demonstriralo.

A1 Hrvatska i Go2digital | Autor : Promo Foto: Promo

Kao rješenje odabrali smo mehaniku „live stream“ slagalice u parovima koju su prolaznici mogli odigrati na 8 lokacija u 5 gradova. Međusobno su bili povezani korisnici iz Zagreba, Splita, Osijeka i Rijeke. U periodu od 12 dana slagalica je odigrana ukupno 1048 puta.

Slagalicom se upravljalo pokretom preko napredne tehnologije uz koju su igrači imali i dodatnu mogućnost standardne touch mehanike.

A1 Hrvatska i Go2digital | Autor : Promo Foto: Promo

Contactless“ mehanika se temelji na „motion control“ tehnologiji, gdje sudionici kretnjama ruku upravljaju sadržajem na ekranu bez dodirivanja uređaja. Opcija „live stream“ omogućila je da se korisnici iz različitih gradova kroz ekrane Go2Digitala gledaju u realnom vremenu te koordinirano rješavaju zadatak. Najbrži par osvojio je pametan telefonom dok su svi sudionici osvojili promotivne kupone s kojima su preuzeli nagradu u najbližoj A1 poslovnici.

Više o Go2Digitalu na www.go2digital.hr

ogulin
plaća je od 4800 do 7000 kuna
Gradi se najveća tvornica drvenih podova na svijetu: Na raspolaganju nam je 300 radnika, trebamo ih još
INA
INA
Razvijaju solarne elektrane, a planiraju i proizvodnju vodika kao pogonskog goriva