Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
braniteljski fond

Počela isplata dividende braniteljima u Fini

'04.02.2010., Zagreb - Hrvatska postanska banka u Jurisicevoj ulici.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
28.05.2012.
u 12:30

Dividende će se isplaćivati samo u poslovnicama Fine uz predočenje osobne iskaznice i potvrde o OIB-u vlasnika udjela. Nikakvi drugi dokumenti neće se uzimati u obzir.

U ponedjeljak je počela isplata dividende za 2011. godinu iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Za isplatu dividende Fond HB-a, kojim upravlja Erste invest, izdvojeno je ukupno 44,35 milijuna kuna, a dividenda po jednom udjelu iznosi 20,38 kuna.

Dividende će se isplaćivati samo u poslovnicama Fine uz predočenje osobne iskaznice i potvrde o OIB-u vlasnika udjela. Nikakvi drugi dokumenti neće se uzimati u obzir. Pravo na isplatu dividendi imaju oni branitelji koji posjeduju udjele u Fondu hrvatskih branitelja i koji su zahtjev za prodaju udjela podnijeli 25. ožujka 2012. ili kasnije.

Na dividendu iz fonda nemaju pravo članovi koji su zahtjev za prodaju udjela podnijeli zaključno sa 24. ožujka 2012. ili prije, prodali svoje udjele i ne raspolažu više ni jednim udjelom te koji su prodali svoje udjele sa zaključnim datumom isplate 23. svibnja 2012. ili prije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije