Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon

Plinacro i HEP osnovali tvrtku LNG Hrvatska

lng terminal, omišalj
Arhiv VL
01.06.2010.
u 16:36

Najkon više od godinu dana čekanja osnovana tvrtka koja će imati 11-postotni udio u Adra LNG konzorciju osnovanom radi LNG terminala na Krku.

Plinacro i HEP osnovali su danas tvrtku LNG Hrvatska, a ugovor o osnivanju potpisali su Jerko Jelić Balta, šef Plinacra i Leo Begović, direktor HEP-a. Za predsjednika uprave LNG Hrvatska imenovan je Goran Frančić, direktor Sektora razvoha Plinacroa, član uprave je pak Dubravko Lukačević iz uprave HEP-a.

LNG Hrvatska preuzet će 11-postotni udio u Adria LNG-u, konzorciju osnovanom za izgradnju LNG terminala na otoku Krku. S osnivanjem te tvrtke čekalo se više od godinu dana.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
kreont
18:17 01.06.2010.

A što je to za nas potrošače ??? Jel to opet neka preprodaja i prebacivanje sa računa ??? Sa čime se LNG bavi ?

BR
brle
18:17 01.06.2010.

evo sanse kupiti jos jednu firmu za KUNU! ...jedino je kvaka u tome tko ce biti \"sretni\" dobitnik....dali iz hdz-a ili iz EU....?

LU
Lujo123
21:39 01.06.2010.

Ak je dubravko lukačević član Uprave onda je potpuno sigurno kak od posla nebu bilo ništa. Ak je stoka sitnog zuba pozabila bum vas podsetil - taj \"stručnjak\" je vodil projekt \"Enron\" (plinska elektrana u Jertovcu - tam je bil direktor, pa pitajte ljude iz Jertovačke elektrane kaj o njemu misle) na kojem je RH izgubila 100.000.000,00 $ (direktni gubitak + ohohoho indirektnog gubitka). Katastrofa od čoveka i gle vraga uvek se najde na velikoj hrpi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije