Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMA TELEKOM PROSLAVIO DESETI ROĐENDAN

Osječani na glavnom trgu razgovarali s cijelim svijetom

Optima Telekom
Foto: Mario Pavlović
1/5
14.10.2015.
u 14:55

Omogućivši svim Osječanima besplatno telefoniranje prema cijelome svijetu te velikom proslavom na glavnom gradskom trgu, Optima Telekom obilježio je deseti rođendan. Optima Telekom, osim promotivnih aktivnosti, svim prolaznicima i zainteresiranim građanima omogućio je besplatne razgovore, pa su tako ljudi pozivali prijatelje i obitelj u daleku Australiju i Kanadu. Događaj se odvijao u dnevnom boravku na glavnom trgu, a turneja se seli u Požegu, Kutinu, Varaždin, Poreč te Knin.

„Osječanima se zahvaljujem na odazivu na našu rođendansku proslavu i nadam se da ćemo naše korisnike uveseliti novim pogodnostima. Iznimno nam je drago što smo deset godina proslavili u Osijeku u kojem se nalazi naš kontaktni centar koji je po broju zaposlenih jedan od većih kontaktnih centara u Hrvatskoj. Za cilj svakako imamo i širenje poslovanja u Osijeku te suradnju s lokalnom zajednicom“, izjavio je predsjednik Uprave Optima Telekoma, Zoran Kežman.

Na događaju je prisustvovao i osječko-baranjski župan g. Vladimir Šišljagić te izjavio - „Osječko-baranjska županija koristi telekomunikacijske usluge Optima Telekoma od 2005. godine, što je ujedno najbolja potvrda našeg zadovoljstva kvalitetom usluga koje nam pruža OT. Povodom desete godišnjice poslovanja u Hrvatskoj, Optima Telekomu želim uspješan nastavak rada te da ih i nadalje odlikuje pouzdanost u održavanju postojećeg sustava, efikasno rješavanje svih poslovnih potreba korisnika telekomunikacijskih usluga, kao i kontinuirano uvođenje novih naprednih komunikacijskih rješenja“.

Optima Telekom također je predstavio i novi vizualni identitet tvrtke te brojne pogodnosti za korisnike njihovih usluga, kao i one koji će to tek postati. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije