Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Okupite kolege i prijavite se na MAGENTA 1 B2B RUN u vašem gradu

B2B Run
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/13
11.04.2018.
u 13:12

MAGENTA 1 B2B RUN u četvrtom izdanju ove će godine kroz aktivno druženje u četiri hrvatska grada okupiti najveći broj sudionika iz poslovne zajednice, a sve kreće u Splitu, 10. svibnja

MAGENTA 1 B2B RUN, najveće poslovno okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki održat će se četvrtu godinu zaredom u četiri najveća hrvatska grada. MAGENTA 1 B2B RUN starta u Splitu 10. svibnja, nakon čega slijede natjecanja u Rijeci i Osijeku (24. svibnja i 14. lipnja), dok je završno i najveće okupljanje planirano u Zagrebu 13. rujna.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Poslovna se kultura danas smatra kompetitivnom prednošću, stoga ne iznenađuje i veliki odaziv tvrtki na ovo poslovno-sportsko druženje koje će ove godine u četiri grada okupiti više od 8.000 sudionika. MAGENTA 1 B2B RUN namijenjen je zaposlenicima privatnih i javnih tvrtki prijavljenih na području Hrvatske. Prošle godine je svojih pet kilometara istrčalo 6.500 zaposlenika iz više od 400 tvrtki, čime je potvrđen status MAGENTA 1 B2B RUN-a kao događanja koje okuplja najveći broj zaposlenika u Hrvatskoj, potiče unaprjeđenje poslovne kulture te pospješuje međusobnu komunikaciju i osjećaj zadovoljstva.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Tvrtke iz cijele Hrvatske koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu se prijaviti na službenoj MAGENTA 1 B2B RUN internetskoj stranici. Cijena startnine iznosi 150,00 kn + PDV.

Za one koji nisu sigurni mogu li u potpunosti pretrčati svojih prvih pet kilometara, ove će godine prvi puta biti organizirani i MAGENTA 1 B2B RUN treninzi koje će za sve sudionike voditi educirani treneri i trkači-ambasadori.

Naslovni sponzor događanja je Hrvatski Telekom, kojemu je MAGENTA 1 B2B RUN jedan od najvećih projekata internih komunikacija.

Više informacija o događanju pratite na kanalu:

MAGENTA 1 B2B RUN Facebook stranica.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije