Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
energetika

Od 16. do 18. lipnja u Zagrebu se održava sajam All Energy Expo

All Energy Expo
Foto: ''
1/2
02.06.2014.
u 19:11

Tomislav Marjanović, direktor sajma navodi, kako je, osim navedenih ciljeva sajma, želja organizatora vratiti povjerenje u hrvatsku sajamsku industriju te kroz nekoliko narednih godina postati vodećim regionalnim sajmom energetike

U organizaciji britanske tvrtke FOSCROT i međunarodnih partnera, Energo Media Servisa i Saveza za energetiku Hrvatske te pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstva zaštite okoliša i prirode te generalnim pokroviteljstvom HEP Opskrbe d.o.o. i ABB d.o.o. Hrvatska od 16. do 18. lipnja u Hypo Centru održati će se prvo izdanje Specijaliziranog sajma energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije, elektronike, računalnih i inteligentnih sustava "All Energy Expo" i "Regional Energy- Tech Summit" posvećen stručnoj diskusiji o novim tehnologijama i investicijama.

Područja sajma su energetika (s posebnim naglaskom na naftu, plin te proizvodnju električne energije iz svih izvora), tržište energije, elektroenergetika, elektrostrojarstvo, industrijska automatizacija, elektronika, računalni i inteligentni sustavi. Specifični industrijski sektori sajma su sustavi za istraživanje, eksploataciju, skladištenje i distribuciju nafte i plina, sustavi i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije te pripadajuća oprema, elektromotorni pogoni, električna oprema srednjeg i niskog napona, tehnologije za izgradnju termoelektrana, hidroelektrana i elektrane koje koriste obnovljive izvore energije te povezana industrija, energetski, distributivni, mjerni i specijalni transformatori i transformatorske stanice, generatori i motori, uzbude i regulatori napona, elektromotori i elektromotorni pogoni, visoko-, srednje- i niskonaponski aparati i sklopovi, pogonska i mjerna tehnika, industrijska automatizacija, elektronika, računalni i inteligentni sustavi.

Izložbeni dio jest regionalna i međunarodna platforma koja povezuje vlasnike projekata i pružatelje rješenja investitorima i kupcima iz javnog i privatnog sektora. Na sajamskom dijelu očekuje se debitiranje i nekih od najnovijih tehnologija u području energetike. Savez za energetiku Hrvatske ove će godine dionicima energetskog sektora pružiti priliku za upoznavanje sa svojim kolegama te razmjenu znanja, tehnologija, najboljih praksi i novih oblika suradnji koje će promicati napor za bolju energetsku budućnost.

Tomislav Marjanović, direktor sajma navodi, kako je, osim navedenih ciljeva sajma, želja organizatora vratiti povjerenje u hrvatsku sajamsku industriju te kroz nekoliko narednih godina postati vodećim regionalnim sajmom energetike. Stoga ovim putem Marjanović poziva sve tvrtke iz sektora na sudjelovanje kako bi hrvatska energetika dobila zasluženo mjesto u regionalnom i europskom gospodarskom prostoru.

Više informacija o sajmu dostupno je slanjem upita na allenergyexpo@croenergo.eu ili pozivom na info telefon Saveza za energetiku Hrvatske 01 6441 435.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije