Naslovnica Biznis

U lipnju All Energy Expo i Regional Energy-Tech Summit

29. svibnja 2014. u 11:55 2 prikaza
greenvest
Foto: croenergo.eu

U organizaciji britanske tvrtke FOSCROT i međunarodnih partnera, Energo Media Servisa i Saveza za energetiku Hrvatske te pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstva zaštite okoliša i prirode te generalnim pokroviteljstvom HEP Opskrbe d.o.o. i ABB d.o.o. Hrvatska od 16. do 18. lipnja u Hypo Centru održati će se prvo izdanje Specijaliziranog sajma energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije, elektronike, računalnih i inteligentnih sustava "All Energy Expo" i "Regional Energy-Tech Summit" posvećen stručnoj diskusiji o novim tehnologijama i investicijama.

Područja sajma jesu energetika (s posebnim naglaskom na naftu, plin te proizvodnju električne energije iz svih izvora), tržište energije, elektroenergetika, elektrostrojarstvo, industrijska automatizacija, elektronika, računalni i inteligentni sustavi.

Specifični industrijski sektori sajma su sustavi za istraživanje, eksploataciju, skladištenje i distribuciju nafte i plina, sustavi i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije te pripadajuća oprema, elektromotorni pogoni, električna oprema srednjeg i niskog napona, tehnologije za izgradnju termoelektrana, hidroelektrana i elektrane koje koriste obnovljive izvore energije te povezana industrija, energetski, distributivni, mjerni i specijalni transformatori i transformatorske stanice, generatori i motori, uzbude i regulatori napona, elektromotori i elektromotorni pogoni, visoko-, srednje- i niskonaponski aparati i sklopovi, pogonska i mjerna tehnika, industrijska automatizacija, elektronika, računalni i inteligentni sustavi.

Izložbeni dio jest regionalna i međunarodna platforma koja povezuje vlasnike projekata i pružatelje rješenja investitorima i kupcima iz javnog i privatnog sektora. Na sajamskom dijelu očekuje se debitiranje i nekih od najnovijih tehnologija u području energetike.

Savez za energetiku Hrvatske ove će godine dionicima regionalnog energetskog sektora pružiti jedinstvenu priliku za upoznavanje sa svojim kolegama te razmjenu znanja, tehnologija, najboljih praksi i novih oblika suradnji koje će promicati napor za bolju energetsku budućnost.

Konferencijski dio sajma na jednom će mjestu okupiti svjetske čelnike, međunarodne kreatore politika, stručnjake, ulagače iz javnog i privatnog sektora te predstavnike medija koji će zajednički raspravljati o tehnološkim rješenjima za buduće energetske izazove.

Razlozi zašto sudjelovati? Predstavite svoju tvrtku, tehnologije i proizvode vlasnicima projekata i kupcima iz javnog i privatnog sektora; zauzmite vodeću poziciju u budućem energetskom tržištu; pristupite energetskim liderima i donosiocima odluka te se upoznajte s njihovim politikama; umrežite se; prilagodite svoj poslovni profil stranim tržištima; dođite do više od 10.000 stručnih posjetitelja; iskoristite korist značajnog medijskog praćenja događaja te izložite svoj brend pred više od 500.000 posjetitelja portala croenergo.eu i unutar kataloga sajma u nakladi većoj od 10.000 primjeraka.

Pozivamo Vas da se kao izlagač pridružite sajmu, a za pojedinosti o sudjelovanju obratite nam se na allenergyexpo@croenergo.eu odnosno pozivom na broj telefona 01-6441-435. Za zakupe izložbenih prostora do 31.05. odobravamo 20% popusta na sve izlagačke pakete. Prijavnicu možete preuzeti na sljedećoj poveznici.

Osim navedenih ciljeva sajma, želja nam je vratiti povjerenje u hrvatsku sajamsku industriju te kroz nekoliko narednih godina postati vodećim regionalnim sajmom energetike. Vaše sudjelovanje od izrazite nam je važnosti u postizanju navedenih ciljeva te se nadamo kako ćete prepoznati projekt.

Ujedno Vam obraćamo pozornost na to da je Savez za energetiku Hrvatske raspisao i javni natječaj za dodjelu Croatian Energy Award istaknutim poduzetnicima i pojedincima u ukupno pet kategorija, a možete se prijaviti do 13.06.2014. godine. Program nacionalnog nagrađivanja i vrednovanja kojeg provodi Savez za energetiku Hrvatske odnosi se na podršku profitnim i neprofitnim sustavima te pojedincima za razvoj održivog nacionalnog energetskog sektora i industrije. Po jedna nagrada dodijeliti će se u ukupno 5 kategorija - veliko poduzetništvo, malo i srednje poduzetništvo, neprofitna organizacija, nagrada za menadžera godine te nagrada za životno djelo. Tekst Javnog natječaja i obrazac za prijavu dostupni su na portalu www.croenergo.eu, a možete ih zatražiti i putem info@croenergo.eu odnosno pozivom na broj 01-6441-445.

Vijesti iz svijeta energetike, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša pratite na portalu www.croenergo.eu

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona