Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak se može!

Mjesec dana u kampu u Hrvatskoj za samo sto eura

Kamp Čikat
PR FOTO
09.08.2014.
u 09:59

Lošinjski arhipelag je jedna od destinacija koja je odabrana u sklopu projekta pred i posezone ove jeseni, ova akcija mjera je kojom planiraju dovesti goste i usred zime.

Lošinjska turistička tvrtka Jadranka Hoteli svoj kamp Čikat ove će godine po prvi put ostaviti otvorenim svih 12 mjeseci, a kako bi u zimskim mjesecima privukli goste, osmislili su neuobičajenu promotivnu akciju, piše Poslovni.hr. Smještaj je tako ponuđen po promotivnoj cijeni od 100 eura za boravak od mjesec dana za dvije odrasle osobe i kamp parcelu, s tim da se struja i voda plaćaju po potrošnji. Gostima na paušalu također će se omogućiti boravak tijekom cijele godine, ističe se u objavi kompanije.

>> Ljetovanje u mobilnoj kućici kao u udobnoj vikendici

„Uređeno je 54 superior parcela tik uz more sa strujom i vodom te novo uređenom grijanom sanitarijom, “ istaknuo je direktor marketinga Jadranka Kampovi, Dejan Jakovljević. Restoran i trgovina u sklopu kampa također će bit otvoreni u zimskim mjesecima, a u blizini kampa je centar grada Malog Lošinja te su dostupne i zdravstvene usluge.

Posjetiteljima se nudi čitav niz aktivnosti na otvorenom poput mogućnosti vožnje bicikla i pješačenja po mnogobrojnim lungomare šetnicama koje okružuju cijeli otok. Aktivniji mogu i planinariti na obližnje brdo Osoršćicu.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Komentara 4

CV
cvijece
13:54 10.08.2014.

Bura,bura,pa što?Bolje bura (zdravo vrijeme) nego bljuzga , magla i smog.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:30 09.08.2014.

Bravo,...samo naprijed, tako se to radi. malo ce se uzeti na trgovini, malo na picu, malo u restoranu,... Radnici ce se zadrzati cijele godine, nauciti poslu i postati pravi profesionalci. Bravo, samo naprijed.

Avatar gadogadni
gadogadni
13:58 09.08.2014.

@lukateli1,da bura je grda ako i kad puhne, ali ako ne puhne za 25 eura provedes tjedan samo tako za jos manje vikend, a ako kamp nije otvoren cijelu godinu.. mozes zujat okolo kao bura i nikom nist. @uprava hotela,, svaka cast, napokon netko misli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije