Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ležerni odmor u vrhunskim kampovima

Ljetovanje u mobilnoj kućici kao u udobnoj vikendici

2012 Camping Lanterna Premium Mobile Home
Foto: VL
07.08.2014.
u 17:00

Od Istre do Dubrovnika kampovi Camping Adriatic by Valamar sve su traženiji...

Želite na odmoru čuti cvrčke i šum valova, obožavate kampirati, ali ne možete bez klime, vlastite kupaonice, aparata za kavu i mikrovalke, omiljenih TV-emisija i općenito udobnosti na kakvu ste navikli u svome domu? Nema problema, mobilne kućice različitih tipova i veličina, maksimalno opremljene i sljubljene s prirodom na samoj morskoj obali, pravo su rješenje. Camping Adriatic by Valamar nudi udobne mobilne kućice veličine dvanaest do gotovo četrdeset četvornih metara, opremljene poput pravih malih vikendica uz more, u svojim ponajljepšim kampovima od Istre do Dubrovnika. Imaju od jedne do tri sobe, dakako kuhinju i terasu, a veće imaju i po dvije kupaonice.

Camping Adriatic by Valamar mobilne kućice razvrstava na Premium tip mobilne kućice veličine 32 m2 te novi tip Family mobilnih kućica veličine 38 m2 s tri sobe, kakve imaju u kampu Lanterni. U tom kampu, koji u ponudi ima sve tipova kućica, imaju i Prestige tip kućice veličine 30 m2, ali takav smještaj imaju i u kampovima Orsera, Brioni, Ježevac i Krk, dok se Adria tip kućice veličine 24 m2 nudi, osim u Lanterni, i u Marini, Ježevcu, Škrili i Solitudu. Kućice tipa Studio veličine 24 m2 i tipa Comfort veličine 15 m2 dočekuju goste u kampu Solitudo.

Inače, kampovi kojima upravlja tvrtka Valamar hoteli i ljetovališta imaju i veliki izbor sportskog i zabavnog programa za sve uzraste. Domaćini iz sezone u sezonu ulažu u kvalitetu, ali i u zaštitu okoliša, pa ne čudi da su nositelji brojnih europskih nagrada. Primjerice, Kamp Krk i kamp Lanterna ovogodišnji su dobitnici prestižne nagrade ADAC/ANWB "The Best Campsite 2014" koju su među 139 najboljih europskih kampova osvojili u konkurenciji čak 5450 kampova širom Europe. Kamp Lanterna ponosni je član udruženja Leading Campings Europe, a kamp Krk ove je godine osvojio i nagradu Alan Rogers Progress u konkurenciji od čak tri tisuće europskih kampova. Valja reći i da su domaćini spremni i za goste koji na odmor stignu s kućnim ljubimcima.

Prilikom dolaska potrebno ih je prijaviti kako bi dobili zelenu oznaku, a u svim kampovima postoje označene plaže na kojima se i ljubimci mogu rashladiti za vrijeme vrućih, ljetnih dana, kao i dozvoljene zone za ljubimce. Svi imaju i tuševe za ljubimce, u pojedinim kampovima postoje i vrtovi za pse.

>>Sa svjetlima ATP-a gase se zabava i svaki glamour

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije