Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tečaj

Kuna stabilna u odnosu na euro

novac
30.03.2010.
u 09:34

Dolar je bio oslabio u odnosu na euro zbog vijesti da je osobna potrošnja u SAD-u u veljači bila nešto manja nego u siječnju. Kuna se kreće oko 7, 262 za euro.

Ovog su tjedna tečajevi dolara i eura postigli nešto veće vrijednosti nego na kraju prošlog, prenose portali.

Početkom tjedna dolar je iznosio 1,346 eura, zatim je pao na 1,343 da bi se opet popeo na 1,35 dolara za euro. Dolar je oslabio u odnosu na euro zbog vijesti iz Amerike da je osobna potrošnja u SAD-u u veljači porasla 0,3 posto, što je za 0,2 manje nego u siječnju. Tečaj EUR/HRK, prenose portali, i dalje je stabilan te se kreće oko 7,262 kuna za euro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije