Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
formalna promjena

Karlovačka pivovara mijenja ime u Heineken Hrvatska

Karlovačko pivo
PR FOTO
10.12.2014.
u 15:21

Svi podaci vezani uz tvrtku (sjedište i adresa, OIB, brojevi računa i slično) ostaju nepromijenjeni, a tvrtka će i dalje slijediti strategiju razvoja svog najpoznatijeg brenda Karlovačko, priopćili su iz te kompanije.

Karlovačka pivovara mijenja ime u Heineken Hrvatska. Nakon više od deset godina uspješnog poslovanja kao dio kompanije Heineken riječ je tek o formalnoj promjeni imena. Svi podaci vezani uz tvrtku (sjedište i adresa, OIB, brojevi računa i slično) ostaju nepromijenjeni, a tvrtka će i dalje slijediti strategiju razvoja svog najpoznatijeg brenda Karlovačko, priopćili su iz te kompanije.

- Tijekom mnogih godina njene povijesti ime pivovare u Karlovcu se mijenjalo, dok je ime Karlovačkog piva ostajalo isto. Ova promjena logičan je korak u poslovanju tvrtke, no neće ni na koji način utjecati na zaposlenike ili budućnost našeg najpoznatijeg brenda. Iznimno smo ponosni na našu pivsku tradiciju u koju ćemo nastaviti ulagati, razvijajući Karlovačko i dalje. Također, srce pivovare ostaje u Karlovcu, čime zadržavamo snažnu lokalnu prisutnost u gradu i županiji - poručila je Branka Slaveska, predsjednica uprave tvrtke Heineken Hrvatska.

Heineken posluje u više od 70 zemalja svijeta, zapošljava preko 85.000 ljudi te u svom portfelju ima više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i specijalnih brendova.

>>Karlovačko Royal 1854 – kruna 160 godina Karlovačke pivovare

>>Karlovačka pivovara pohranila recept za novo pivo Karlovačko Royal u Vremenski trezor

Komentara 6

DU
Deleted user
15:36 10.12.2014.

Jos jedno veliko Hrvatsko ime ode u povjest,sve sto je vredjelo u Hrvatskoj su vladajuci lopovi u zadnji 20-ak godina prodali i unistili,samo je pitanje dana ili mjeseca,kad ce i Hrvatska kao drzava nestati,ako se ovakvim tempom nastavi s unistavanjem drzave i njenih resura..................

Avatar jigaboo
jigaboo
21:53 10.12.2014.

a hoce li staviti crvenu petokraku na boce

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:14 11.12.2014.

Ako slučajno budu mijenjali ime "Karlovačko", neka stave barem OIB, pa da znam što pijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije