Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liderova konferencija 5. svibnja

Kako financirati dobru ideju i od nje napraviti biznis?

Lider konferencija
Foto: Promo foto
22.04.2016.
u 11:52

Kako uspješno prijeći put od ideje do realizacije? Tko su oni koji su uspjeli? Kako financirati dobru ideju i od nje napraviti biznis?

Odgovore na ta i brojna druga pitanja saznajte na Liderovoj konferenciji "Kako uspjeti - crni labud u plavom oceanu" 5. svibnja u Hypo centru.

Crni labud pojam je koji označava pojavu za koju se mislilo da ne postoji, u ovom slučaju drugačiji način poslovanja ili inovativan proizvod. Plavi ocean novo je tržište na kojem nema konkurencije.

Konferencija je namijenjena svima koji žele poslovati u korak s vremenom i promjenama koje ubrzani ritam današnjice donosi. Na konferenciji se želi na uspješnim primjerima pokazati poslovne modele koji mijenjanju tradicionalne načine poslovanja i oblikuju nove modele.

Tako će na konferenciji gostovati vrlo zanimljivi gosti poput znanstvenika Davora Pavune sa švicarskog Federalnog instituta za tehnologiju, izumiteljice Josipe Majić, koja stoji iza Teddy the Guardian projekta, Hrvoja Prpića, osnivača Trilleniuma u koji je uložio i slavni Andy Murray, poslovnog anđela Davorina Štetnera i mnogih drugih.

Više o programu doznajte na internetskoj stranici konferencije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije