Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Kako financirati dobru ideju i od nje napraviti biznis?

Kako uspješno prijeći put od ideje do realizacije? Tko su oni koji su uspjeli? Kako financirati dobru ideju i od nje napraviti biznis?
22. travnja 2016. u 11:52 525 prikaza
Lider konferencija
Foto: Promo foto

Odgovore na ta i brojna druga pitanja saznajte na Liderovoj konferenciji "Kako uspjeti - crni labud u plavom oceanu" 5. svibnja u Hypo centru.

Crni labud pojam je koji označava pojavu za koju se mislilo da ne postoji, u ovom slučaju drugačiji način poslovanja ili inovativan proizvod. Plavi ocean novo je tržište na kojem nema konkurencije.

Konferencija je namijenjena svima koji žele poslovati u korak s vremenom i promjenama koje ubrzani ritam današnjice donosi. Na konferenciji se želi na uspješnim primjerima pokazati poslovne modele koji mijenjanju tradicionalne načine poslovanja i oblikuju nove modele.

Tako će na konferenciji gostovati vrlo zanimljivi gosti poput znanstvenika Davora Pavune sa švicarskog Federalnog instituta za tehnologiju, izumiteljice Josipe Majić, koja stoji iza Teddy the Guardian projekta, Hrvoja Prpića, osnivača Trilleniuma u koji je uložio i slavni Andy Murray, poslovnog anđela Davorina Štetnera i mnogih drugih.

Više o programu doznajte na internetskoj stranici konferencije.

Romb Technologies
EUROPSKI FONDOVI
Romb Technologies: Razvijamo autonomne viličare koji bi mogli preokrenuti industriju naopačke