Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Ivan Čermak više nije na čelu Croduxa, zamijenila ga predsjednica Uprave Draga Antić

Povezane tvrtke u 2018. su zapošljavale ukupno više od 1200 radnika, ostvarile zbrojeno gotovo šest milijardi kuna prihoda i iskazale 139 milijuna kuna dobiti.
05. lipnja 2020. u 11:02 1 komentara 2103 prikaza
Ivan Čermak - Crodux derivati dva s prihodom od 5,36 milijardi kuna probili su se s 12. na 7 mjesto ljestvice 505
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Ivan Čermak, sada već bivši vlasnik tvrtke Crodux Derivati Dva povukao se s prvim danom lipnja s pozicije predsjednika Uprave, koju je prepustio dosadašnjoj članici Uprave Dragi Antić.

Ivan Čermak STRAH OD POSKUPLJENJA Ivan Čermak otkrio kada će prestati rast cijena goriva

Nova predsjednica Uprave dugogodišnja je najbliža suradnica Ivana Čermaka. Bila je članica Uprave Crodux plina  od 2012- do 2014., a u Upravi matične tvrtke je od 2013.

Sudjeluje i u upravljanju Distentusom i Crodux Inženjeringom, a nakon Čermakova preuzimanja Tankerkomerca postavljena je na čelo NO-a zadarske tvrtke.

U Upravi su ostali članovi Gordana Kronja i vlasnikov sin Hrvoje Čermak, uz četvero prokurista – Vladimira Kuzmića, Igora Crobrnju, te vlasnikovu suprugu Marijanu Čermak i Hrvojevu suprugu suprugu Andreu Cermak, piše Lider Media

Ivan Čermak Akcija Oktan Čermakovo gorivo izvan propisa, ali za vozila nije bilo nikakve štete

Povezane tvrtke u 2018. su zapošljavale ukupno više od 1200 radnika, ostvarile zbrojeno gotovo šest milijardi kuna prihoda i iskazale 139 milijuna kuna dobiti. S tim rezultatima Crodux je među deset najvećih sustava u Hrvatskoj, i najveći koji ne konsolidira svoje podatke o poslovanju, a umirovljeni general Ivan Čermak prema prihodima svojih tvrtki jedan je od najmoćnijih hrvatskih poduzetnika – odmah iza Branka Roglića i Pavla Vujnovca.

Zaprati kanal Večernjeg | Autor :

Miroslav Škoro i Andrej Plenković
brifing zbog krize
Sastanak s premijerom? SDP i Most idu, Škoro će pričekati poziv
A1 Leadership Talks
DONOSI A1
Oni stoje iza proizvoda i tvrtki zbog kojih naši ljudi ostaju u Hrvatskoj: Poslovi budućnosti već danas su tu, viličaristi postaju menadžeri robotskih flota