Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TOME JE KVAKA!

Imate neki problem i tražite provjerenu informaciju? Evo mjesta na kojem ćete je pronaći

Kvaka24
Foto: Shutterstock
1/4
14.04.2021.
u 15:22

Korisni podaci i prave adrese ključni su za funkcioniranje svakodnevnog života, ali i svake tvrtke. Kvaka24 nova je poduzetnička platforma namijenjena obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, a otkriva sva rješenja za zavrzlame u biznisu

Mnogi privatnici, vlasnici tvrtki i obrta složit će se da je jedna od najtežih, ali i najčešćih situacija u poslovanju, upravo ona kad ne znate kome se obratiti za pomoć i kako doznati ispravnu informaciju prema kojoj ćete postupiti. Vrtlog administracije i pogrešnih podataka može vas odvesti u neželjenom smjeru, pri čemu će zasigurno izostati uspjeh. Najviše problema imaju mikro i mali poslodavci te obrtnici jer upravo je njima najteže izboriti se s neprekidnim promjenama u papirologiji, poreznom sustavu i novitetima u financijskom svijetu, u kojem je dovoljno pogriješiti jedanput i zaraditi visoku kaznu. 

Foto: Shutterstock

Kvaka24 dobar je start za sve odgovore 

Zbog niza problema s kojima se susreću hrvatski poslodavci, 24sata su pokrenula poduzetničku platformu Kvaka24, koja kroz bogat sadržaj daje pristup korisnim, novim i provjerenim informacijama iz svijeta biznisa. Ta jedinstvena medijska destinacija objavljuje vijesti i sadržaj iz raznih industrija i sfera poslovanja, a namijenjena je mnogim obrtnicima i vlasnicima tvrtki, u rasponu od onih s tek nekoliko radnika do većih kompanija s 250 zaposlenika. Cilj platforme je omogućiti uvid u aktualnu problematiku na tržištu i prikupiti odgovore od kojih će hrvatski poslodavci imati koristi. Kvaka24 bavi se svakodnevnim problemima malih proizvođača, dobavljača i davatelja usluga, poput ugostitelja, frizera, računovodstvenih servisa, trgovačkih objekata, radnika u turizmu i niza drugih djelatnosti bez kojih hrvatsko gospodarstvo ne bi moglo opstati.

Foto: Shutterstock

Na pitanja odgovaraju stručnjaci iz HOK-a i RRiF-a

Kvaka24 obrađuje poslovne izazove kroz edukativan, provjeren i inspirativan sadržaj koji poduzetniku na pristupačan način približava sve ono što mu treba - točan kontakt na koji se i kome se za što obratiti, a povezujući razne institucije, nudi korisne podatke za svakodnevno poslovanje. Kroz članke svoju stranu priče iznose i obrtnici, mali i srednji poduzetnici koji su već na platformi podijelili iskustva i situacije koje ih sputavaju u poslovanju, ali navode i uspješne primjere kako doskočiti izazovima. U isto vrijeme, platforma omogućava dvosmjernu komunikaciju, pa tko god želi može postaviti pitanja, a za odgovore na njih Kvaka24 osigurala je eminentne stručnjake iz Hrvatske obrtničke komore te eksperte iz RRiF Visoke škole za financijski menadžment.

Foto: Shutterstock

Uz Kvaku24 lakše se posluje

Financije, porezi, računovodstvo, izvoz, tehnologija i investicije samo su neka od područja koja trenutno pokriva Kvaka24. Cilj ove sadržajno bogate biznis platforme je demistificirati stavke vezane za aktualnu problematiku u poslovanju na svim razinama - od administracije i računovodstva do funkcioniranja državnog aparata i tržišta radne snage. Kvaka24 donosi primjere uspješnih poslovnih praksi, prikazuje dobre strane poslovanja i daje inspirativne primjere na koji način reorganizirati vlastiti biznis te kako ga unaprijediti. Kvaka24 će objavljivati i ekskluzivne intervjue s čelnicima institucija važnih za svakodnevno poslovanje malih i srednjih poduzetnika te obrtnika, a poseban naglasak dat će novim trendovima u poslovanju. Uz Kvaku24 biznis bi trebao teći glađe, koliko god bili mali ili veliki, jer na vaše probleme mi imamo pravi odgovor. 

Partner projekta Kvaka24 je HOK, a pokrovitelji su HBOR, Fina, Croatia osiguranje i RRiF Visoka škola za financijski menadžment.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije