Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj do 6. 3.

Ikea ponovno zapošljava, traži se 140 sretnika

Ikea Rugvica
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
28.02.2014.
u 11:51

Nakon prvoga natječaja početkom veljače, u kojem je tražila 110 radnika, švedska je robna kuća raspisala i drugi, u kojem traži 140 ljudi za rad u raznim odjelima, od prodaje do dječje igraonice. Robna se kuća u Rugvici otvara iduće ljeto.

Švedski trgovački div Ikea raspisao je i drugi natječaj za radna mjesta u budućoj robnoj kući u Rugvici, prvoj takvoj u Hrvatskoj.

Do 6. ožujka zainteresirani se mogu prijaviti za pozicije zaposlenika u odjelu Prodaje, zaposlenika odjela Odnosi s kupcima te blagajnika i administratora obračuna blagajni, a 24sata navode da se traže i radnici na info pultu, u odjelu Povrata i zamjene robe, Kontakt centru, Preuzimanju i izdavanju robe te za rad u dječjoj igraonici.

Ukupno će prvi ili novi posao naći 140 sretnika, koji će se pridružiti 110 radnika u odjelima Ikea Food, Procjena štete namještaja i popravci te Protok robe. Oni su bili traženi na prvom natječaju 3. veljače, a prijavilo se oko 8600 kandidata iz Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

Ikea na svojim stranicama navodi: "Raditi s nama znači biti dijelom inspirativne, zabavne i brze radne okoline u kojoj uvijek možeš biti ono što jesi".

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Nova radna mjesta bit će, kako je objašnjeno, fleksibilna, dakle u obzir dolazi i puno i nepuno radno vrijeme. Robna kuća s namještajem i ostalim kućnim potrepštinama otvara se na ljeto, a hala istočno od Zagreba, zajedno sa cestovnim prilazima, samo što nisu gotovi.

>>Ikea će u idućih mjesec dana zaposliti oko 250 radnika

>>Najveća Ikea u regiji, cijene će biti austrijske

Komentara 1

KA
kafka
15:58 28.02.2014.

250 radnika u IKEI. 380 000 nezaposlenih. Ako se otvori 1 520 IKEA - nema nezaposlenih! Čista matematika! :-)) :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije