Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TeraStream

HT uveo usluge na novom tehnološkom konceptu

Hrvatski telekom
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
22.03.2018.
u 18:59

Među prvim telekom operatorima u Europi HT korisnicima nudi brzine surfanja do 1 Gbit/s

Hrvatski Telekom, u komercijalnu ponudu uveo je uslugu pristupa internetu temeljenu na naprednom tehnološkom konceptu TeraStream, koji omogućuje postizanje brzina do 1 Gbit/s (upload/download simetrično).

– Tehnologija omogućava iznimno brzo povezivanje s internetom velikog broja uređaja i stvara uvjete za novi val tehnoloških promjena koji smo u HT-u spremni podržati. TeraStream u ovom trenutku nudimo rezidencijalnim korisnicima na određenim područjima Zagreba, Splita i Karlovca – izjavio je Boris Drilo, član Uprave HT-a za tehniku i informacijske tehnologije.

Kako bi se zorno prezentirala brzina nove tehnologije, demonstracija brzine ostvarena je putem downloada pjesme “Stup od soli” s koncerta grupe Boa, prvoga u Hrvatskoj snimljenog u 4K tehnologiji. 

Komentara 4

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
10:12 23.03.2018.

Takve brzine nikome nisu potrebene, znamo o cemu ovisi brzina skidanja filam , znamo kolika je potrebna brzina za 4k streaming , na zicu puste brzinu a na wi fi usporavaju pa zoves da rijese ok rijese .. Ali i dalje nije potrebna tolika brzina interneta.. Kasnimo 10g za brizinama Europe i razvijenih zemalja ALI smo prvi u NAJGORIM TV PROGRAMIMA PRVI SMO PO NAPLATI PENALA ZA UGOVOR ugovor placas uslugu ne koristis ili su ti je iskljucili , po naplati uredjaja bilo mobitela bilo rutera bilo tv prijamnika , zadnji po kvaliteti djelatnika i osoblja ali prvi po dospjecu opomene za kasnjenje 8 dana po racunu .. Zadnji po izobru TV kanala koji su samo i jedino reprize vec godinama ajde eto nemaju bas svaku reprizu sportske utakmice .. No nije to samo u TCOM tako je u BNET VIP ISKON tako je u telekom mafiji po dogovoru u lijepoj nasoj ... NITKO OD NJIH NE NUDI NISTA NOVO NISTA BOLJE NISTA ZA GRADJANE SAMO I JEEINO NUDE ZA SVOJ INTERES I SVOJ PROFIT ono najeftinije serviraju nama pod NAJSKUPLJE ...

HR
Hrabraja
00:25 23.03.2018.

tak su meni obecali 50mbsec, a dobivam 5 i jos vele da mogu biti sretan jer sam na parici. Naravno placam 50

BU
Burger
20:00 22.03.2018.

Uveo je komponentu, još sporiji internet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije