Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno smo jači

Hrvatski telekom donirao za 12 društveno vrijednih projekata 720 tisuća kuna

18.11.2015., Zagreb -  Predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma Davor Tomaskovic  predstavio je u HT Sky Office Tower-u rezultate jubilarnog 10. donacijskog projekta  - Zajedno smo jaci.  Davor Tomaskovic.
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
19.11.2015.
u 00:10

Dodijeljeno je 12 donacija za društveno vrijedne projekte u sklopu HT-ova jubilarnog, 10. donacijskog natječaja Zajedno smo jači

Hrvatski telekom svečano je jučer dodijelio donacije iz svog natječaja "Zajedno smo jači". HT je ovog jubilarnog 10. puta od kada se provodi natječaj donirao 720 tisuća kuna društvene projekte iz cijele Hrvatske. U deset godina HT je kao društveno odgovorna tvrtka donirala 8,5 milijuna kuna i na taj način pomogao 240 projekata, istaknuo je Davor Tomašković, predsjednik uprave HT-a.

Ovogodišnji donacijski fond raspodijeljeno je na 12 projekata u tri kategorije – tehnologija i komunikacija, edukacija i digitalizacija te okoliš i održivi razvoj, a četiri najbolja projekta u pojedinoj kategoriji dobila su po 90.000, 70.000, 50.000 te 30.000 kuna.

– Riječ je o našem najjačem donacijskom projektu u sklopu kojeg surađujemo s brojnim institucijama, udrugama i zaposlenicima HT-a, i doista nije bilo lako odabrati one koji će dobiti donacije – kazao je Davor Tomašković, koji je jučer i svečano uručio donacije predstavnicama najboljih projekata po pojedinim kategorijama.

Gimnazija Vukovar dobila je najvišu donaciju u kategoriji tehnologija i komunikacije za projekt projektom Tehnologija budućnosti za školu budućnosti, od koje planiraju opremiti školu prijenosnim računalima, projektorima, bežičnim internetom te za edukaciju zaposlenih. Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj iz Zagreba, za projekt e-Osmijeh u kategoriji edukacija i digitalizacija. Dok je u kategoriji Okoliš i održivi razvoj, najvišu donaciju dobio projekt izgradnje osjetilnog parka Dječjeg vrtića Ružičnjak iz Zagreba.

Na ovogodišnji natječaj prijavljeno je ukupno 345 projekta, nakon filtriranja stručnog povjerenstvo za najboljih 24 glasali su zaposlenici HT-a, a o izboru 12 nagrađenih glasali su svi korisnici interneta na službenoj stranici natječaja. I ubuduće ćemo podržavati inovativne i kvalitetne projekte koji pridonose cjelokupnom napretku društva, kao što činimo već dugi niz godina, naglasio je Davor Tomašković, prvi čovjek Hrvatskog telekoma.

>> Zaklada Adris u devetom donacijskom ciklusu za pametnu i kreativnu Hrvatsku donirala više od tri milijuna kuna

Komentara 2

JU
jurajuric116
07:17 19.11.2015.

rešpekt. mogle bi se i druge korporacije ugledati na ovaj primjer pa da barem malo izvučenog novca vrate narodu. a i ide u poreznu olakšicu.

DU
Deleted user
11:11 19.11.2015.

Sve opisano samo niti riječi o prevarama klijenata i žalbama na kojima su zaradili te novce koje sada širokogrudno dijele potrebitima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije