Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Hrvatski specijalni sir najbolji na svijetu

sir
18.11.2014.
u 16:06

Nagrađeni su Miješani sir u orahovom lišću, Sir Laguna ovčji sir i Sir Laguna Miješani sir

Sirevi Sir Laguna osvojili su zlato, srebro i broncu na prestižnom World Cheese Awards 2014. natjecanju u Londonu, u konkurenciji 2700 uzoraka sira iz 40 zemalja svijeta. Zlatnu medalju, kao najbolji sir u kategoriji specijalnih sireva, osvojio je Sir Laguna miješani sir u orahovom listu. Sir Laguna ovčji sir okićen je srebrom u kategoriji ovčjih specijalnih sireva, dok je brončanu medalju dobio Sir Laguna miješani sir u kategoriji sireva proizvedenih od dvije ili više vrsta mlijeka.

World Cheese Awards najveće je svjetsko natjecanje koje više od 20 godina okuplja brojne proizvođače iz mliječne industrije iz cijelog svijeta, a u ocjenjivanju proizvoda sudjeluje više od 250 sudaca.

Nagrađeni su Miješani sir u orahovom lišću, Sir Laguna ovčji sir i Sir Laguna Miješani sir.

>> Pravimo kozje sireve s čokoladom koji su već dobili stotinu medalja

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kojesta
21:19 18.11.2014.

pa bas laguna sireve i kozji dimljeni iz like najvise i kupujem i nosim preko, austrijanci su ludi za njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije