Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNA SKUPŠTINA

Goran Granić na čelu HEP-ova Nadzornog odbora

goran granić
Foto: Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
1/4
06.12.2017.
u 17:30

Četvrta članica Nadzornog odbora, kao predstavnica radnika, ostaje Dubravka Kolundžić, kaže se u priopćenju

Hrvatska elektroprivreda (HEP) u srijedu je na glavnoj skupštini opozvala stari i imenovala novi Nadzorni odbor, za čijeg je predsjednika na konstituirajućoj sjednici izabran Goran Granić, priopćeno je iz HEP-a.

Glavna skupština, pod predsjedanjem ministra financija Zdravka Marića, na prijedlog Vlade opozvala je stari Nadzorni odbor u sastavu: Nikola Bruketa, Juraj Bukša, Igor Džajić, Žarko Primorac, Ivo Uglešić i Mirko Žužić, te je imenovala članove novog Nadzornog odbora u kojemu su Goran Granić, Marko Primorac i Jelena Zrinski Berger.

Potom je Nadzorni odbor na konstituirajućoj sjednici za predsjednika izabrao Gorana Granića, a za zamjenika predsjednika Marka Primorca.

Četvrta članica Nadzornog odbora, kao predstavnica radnika, ostaje Dubravka Kolundžić, kaže se u priopćenju.

>> Sitnice koje svi mogu učiniti, a znatno će vam smanjiti račun za grijanje

goran granić
1/7

Komentara 4

GE
gestapo45
19:44 06.12.2017.

nema nama naprid, dok su ovakvi involvirani u drzavnim insitucijama.. dok mu je braco ziv, napredovat ce i on.. e moj narode...

LO
Long
17:48 06.12.2017.

HDZ instalira stare kadrove, da poberu sto je ostalo.

FI
Fisherman
10:53 07.12.2017.

Neki su uvjek podobni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije