Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jeftina struja'

GEN-I: Do kraja 2015. neće biti poskupljenja

golob
Boris Scitar/PIXSELL
04.09.2013.
u 12:37

Za nabavu po povoljnijim uvjetima imaju više od sto velikih poduzeća, od Konzuma, Tiska, Mercatora, Baumaxa, Plodina, do hotela, brodogradilišta, i drugih velikih korisnika

Predstavnici slovenske grupe GEN-I na konferenciji za novinare predstavili su danas rezultate tvrtke ostvarene nakon što je 17. lipnja ušla na hrvatsko tržište električne energije za kućanstva, piše Poslovni dnevnik.

Tvrtka je sredinom lipnja predstavila svoju ponudu \"Jeftina struja\". Riječ je o ponudi bez ugovornih obveza u kojoj tvrtka nudi niže cijene električne energije u odnosu na HEP-ove, a najavila je i da neće biti poskupljenja do kraja 2015. godine.

Iznijeli su rezultate za prva tri mjeseca, rekavši kako su, od kada je predstavljena njihova ponuda \'Jeftina struja\', zaprimili 11.776 upita. Od toga više od 4.500 subjekata već se opskrbljuje strujom kod GEN-I-ja.

No, nisu samo kod kućanstava bili uspješni. Viši od očekivanja su, kažu, i rezultati kod poslovnih korisnika.

Za nabavu po povoljnijim uvjetima imaju više od sto velikih poduzeća, od Konzuma, Tiska, Mercatora, Baumaxa, Plodina, do hotela, brodogradilišta, i drugih velikih korisnika.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Ono što danas plaćamo malo moglo 
bi nas skupo stajati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije