Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Full Court sports marketing consultancy – epicentar najboljeg digitalnog poslovanja i online riješenja

Full Court
Foto: Promo
1/4
13.09.2019.
u 08:58

Full Court će Vam osigurati kvalitetu digitalne transformacije, od izrade njene strategije do potpune implementacije.

Full Court je kreativna i inovativna agencija specijalizirana za inernet marketing, sportsko i poslovno savjetovanje, održavanje društvenih mreža (community management) i ostale web tehnologije sa svojim sjedištem smještena u Šibeniku. Kvalitetom i fokusom na dugoročnu poslovnu održivost osmisliti će i realizirati niz marketinških riješenja koja će unaprijediti vaše poslovanje. Isto tako, njihova poslovna platforma mjesto je za sve klijente bez obzira na veličinu i budžet kojima treba brz i kvalitetan marketinški pristup.

Foto: Arena Hospitality Group

Tvrtka je započela samostalno poslovati u studenom prošle godine, a prije toga njen osnivač Marko Bursać radio je marketinško-novinarske poslove koji su zapravo bili ujedno i sam početak agencije. Full Court od početka vlastitog poslovanja spremno prihvaća posljednje i inovativne marketinške alate, pa tako uz potpuno sofisticirani pristup klijentima u integriranom partnerstvu s tvrtkom Virtualna Tvornica d.d., nudi čitav niz dodatnih usluga koje ih čine pouzdanim full-service partnerom na području dizajna, programiranja, digitalnog marketinga i najsuvremenijih riješenja na području internetskog oglašavanja. Posebno ističu suradnju s proslavljenim NBA košarkašem Dariom Šarićem za kojeg i danas odrađuju dio savjetovanja za koordinaciju s medijima u Republici Hrvatskoj.

Foto: Arena Hospitality Group
Iako su primarno orijentirani na lokalno, hrvatsko tržište, obzirom na prirodu djelatnosti sa kojom se bave i koja ne zahtijeva fizičku prisutnost na određenom mjestu, Full Courtovom timu tržište je praktički cijeli svijet. Želja im je poduzetnicima ponuditi priliku da posluju uspješnije i suvremenije, zahvaljujući upravo novim tehnologijama i dugoročno isplativim ulaganjima.

Od početka projekta do završnog proizvoda, na zadatak im je stvarati svima zanimljiva iskustva koja će uvijek privlačiti pažnju i postizati vrhunske rezultate.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije