Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tečaj

Euro opet pada u odnosu na američki dolar

euros
Wikimedia Commons
05.03.2010.
u 09:48

Nakon rekordnog pada eura u odnosu na dolar ta je valuta opet blago pala, ali se kreće oko 1,365 dolara za euro. Na ponovni pad utjecalo je jačanje dolara.

Tečaj eura kreće se oko 1,365 dolara za euro nakon što je prije dva dana zabilježio rekordni pad u posljednjih deset mjeseci. To je ipak blagi pad jer je nakon vijesti o novim mjerama za spas grčke ekonomije euro porastao na 1,3698 dolara. Euro je jučer na svjetskim deviznim tržištima držao cijenu od 1,37 dolara, ali je tijekom dana lagano slabio. Nakon što je jučer u Americi objavljeno da će ipak padati broj novonezaposlenih i nezaposlenih ljudi potražnja za dolarom je porasla te se euro spustio ispod 1,36 dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije