Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povoljniji prijevoz

Eko taxi jeftinijom vožnjom proslavit će dolazak u Zračnu luku Franjo Tuđman

Eko taxi
Promo
18.06.2018.
u 12:15

Novi Zakon o cestovnom prometu donio je nova pravila u svijetu taksi prijevoza, stoga je sukladno novim propisima, širenje usluga diljem Hrvatske prvi poslovni korak Eko taxija

Svi ljubitelji taksi prijevoza, ali i ekološki osviještenog pristupa kojeg Eko taxi zastupa od početka poslovanja, moći će uživati u povoljnijem prijevozu. Eko taxi stiže u Veliku Goricu, a s time i na Zračnu luku Franje Tuđmana, pa će zajedno sa svojim korisnicima proslaviti dolazak na novo tržište. Prvih 100 građana koji naruče taksi na području grada ili zračne luke, moći će uživati u 30 posto jeftinijoj vožnji.

Plaćanje vožnje moći će se obaviti u samom automobilu, a taksi je potrebno naručiti putem pozivnog centra pozivanjem broja 1414. Novi Zakon o cestovnom prometu donio je nova pravila u svijetu taksi prijevoza, stoga je sukladno novim propisima, širenje usluga diljem Hrvatske prvi poslovni korak Eko taxija. Velika Gorica kao peti najveći grad u Hrvatskoj, bila je logičan odabir u ekspanziji usluge prijevoza. Izuzev povoljnijeg i sigurnog prijevoza, tvrtka krajnjem korisniku želi pružiti što bolju, a istovremeno jednostavnu uslugu, pa će u budućnosti aplikacija za pametne telefone biti ključan dio u naručivanju taksi prijevoza.

"Spremno smo dočekali Zakon, a novi uvjeti dopustili su nam da se proširimo i do susjednog grada gdje smo do sada putnike mogli voziti samo do Zračne luke Franjo Tuđman. Zadovoljni smo što ćemo građanima Velike Gorice i svim putnicima koji slete u zračnu luku, moći pružati vrhunsku uslugu. Tom prigodom odlučili razveseliti prvih sto korisnika nižom cijenom vožnje", izjavio je direktor Eko taxija Mislav Munivrana.

Eko taxi izuzev širenja, zadržava svoje profesionalne standarde, kao što su ekološka osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača. Tijekom sljedećih mjeseci svoje će poslovanje i način rada dodatno modernizirati te se okrenuti novim tehnologijama. Na hrvatskom tržištu posluju od 2011. godine, a danas u Zagrebu, Zaprešiću i Vodicama broje preko 150 vozila i zapošljavaju 250 vozača.

Komentara 2

MU
mulag
15:18 18.06.2018.

onda ce propast parking na tuđmanu

TA
taxiico
15:10 18.06.2018.

pa cijelo vrijeme ste i vozili . od kada ste se pojavili krsite zakon normalno da ste spremni dočekali novi. samo vas pitam hoćete li voziti i vožnje iz Velike Gorice u Vukovinu Mraclin Staro čiče ili do doma zdravlja a po cijeni 6 kn. i još s popustom 30 posto. malo sutra. vozit ćete samo za Zagreb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije