Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Država nudi 4271 hektar za pašarenje

Ilustracija
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
08.12.2018.
u 00:15

Prednost ima lokalno stanovništvo, dosadašnji zakupnici i mladi stočari

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu države.

Natječajem koji traje do 22. prosinca obuhvaćen je 4271 hektar koji će se moći koristiti za pašarenje, a 0,2051 hektar namijenjen je za postavljanja pomičnih naprava, reklamnih panoa, štandova, montažno-demontažnih tendi te privremenih kioska i drugih građevina gotove konstrukcije, građevinske površine do 15 m2.

Iz Ministarstva poručuju kako prednost ima lokalno stanovništvo, dosadašnji zakupnici i mladi stočari.

Ilustracija
1/11

Komentara 1

Avatar Olujni
Olujni
07:54 08.12.2018.

Mozda nisam u tijeku dogadjaja ali "pasarenje"???!! Jesam nesto stariji pa me mozda novi rijecnik pregazio ali koliko znam uvijek je bilo za ispasu a ne za pasarenje! Da nam bar tako brzo mijenjaju visinu placa i mirovina kao sto brzo mijenjaju rijeci,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije