Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagrada EA

Dodijeljene nagrade za najbolje hrvatske tajnice

Najbolje hrvatske tajnice
Foto: foto Nana
1/2
05.11.2018.
u 15:47

Dio projekta EA je i humanitarni rad i svake godine kontaktira se direktno s potrebitima, tj. članstvo HPT uvijek inicira direktan kontakt prema potrebitima

Hrvatska poslovna tajnica - HPT, nacionalna strukovna udruga, od 1996. godine proglašava pet najboljih hrvatskih tajnica/ka godine – godišnja nagrada EA - u kategorijama: mala, srednja i velika tvrtka, proračunska i neprofitna organizacija. Godišnju nagradu EA može jedna osoba može dobiti samo jednom. HPT je neprofitna strukovna udruga, a projekt dodjele godišnje nagrade EA najboljim hrvatskim tajnicama ostvarujemo svih ovih godina isključivo uz pomoć donacija/sponzorstva.

Ovo je prvi i izvorni takav projekt u Hrvatskoj. HPT je osnovana i djeluje u cilju promicanja razvitka i unapređenja suvremenih potreba menadžmenta uredskog poslovanja; utvrđivanja strukovnih standarda; učlanjivanja i povezivanja s drugim odgovarajućim organizacijama i institucijama; zaštitu članstva; poticanje stručnih, društvenih i humanitarnih aktivnosti članstva. Udruga je inicijator sadašnjeg studija menadžmenta uredskog poslovanja na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću.

Foto: foto Nana

Organizator, realizator i vlasnik projekta EA je Navo d.o.o.

Dio projekta EA je i humanitarni rad i svake godine kontaktira se direktno s potrebitima, tj. članstvo HPT uvijek inicira direktan kontakt prema potrebitima

Ovogodišnje dobitnice su:

1. Nataša Pomper, Hrvatski geološki institut, Zagreb
2. Lada Radić, Hrvatski operator tržišta energije d.o.o., Zagreb
3. Nana Tomić, Srednja talijanska škola u Rijeci/ Scuola media superiore italiana Fiume
4. Ivana Kraljić, Općina Pašman
5. Jasmina Palinić, Općina Slivno
Nagrada za životno djelo Branka Vinković, Grad Vukovar

Ključne riječi

Komentara 1

TO
toljaga22
17:09 05.11.2018.

koji je pravi posao tajnice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije