Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Dodijeljene nagrade za najbolje hrvatske tajnice

Dio projekta EA je i humanitarni rad i svake godine kontaktira se direktno s potrebitima, tj. članstvo HPT uvijek inicira direktan kontakt prema potrebitima
05. studenoga 2018. u 15:47 1 komentara 1365 prikaza
Najbolje hrvatske tajnice
Foto: foto Nana
Pogledajte galeriju 1/2

Hrvatska poslovna tajnica - HPT, nacionalna strukovna udruga, od 1996. godine proglašava pet najboljih hrvatskih tajnica/ka godine – godišnja nagrada EA - u kategorijama: mala, srednja i velika tvrtka, proračunska i neprofitna organizacija. Godišnju nagradu EA može jedna osoba može dobiti samo jednom. HPT je neprofitna strukovna udruga, a projekt dodjele godišnje nagrade EA najboljim hrvatskim tajnicama ostvarujemo svih ovih godina isključivo uz pomoć donacija/sponzorstva.

posao oprez! Evo o čemu ne biste trebali razgovarati s kolegama na poslu

Ovo je prvi i izvorni takav projekt u Hrvatskoj. HPT je osnovana i djeluje u cilju promicanja razvitka i unapređenja suvremenih potreba menadžmenta uredskog poslovanja; utvrđivanja strukovnih standarda; učlanjivanja i povezivanja s drugim odgovarajućim organizacijama i institucijama; zaštitu članstva; poticanje stručnih, društvenih i humanitarnih aktivnosti članstva. Udruga je inicijator sadašnjeg studija menadžmenta uredskog poslovanja na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću.

Najbolje hrvatske tajnice | Autor : foto Nana Foto: foto Nana

Organizator, realizator i vlasnik projekta EA je Navo d.o.o.

Dio projekta EA je i humanitarni rad i svake godine kontaktira se direktno s potrebitima, tj. članstvo HPT uvijek inicira direktan kontakt prema potrebitima

Posao nije na ponos Stalno imate potrebu za radom i nemate slobodnog vremena? Možda imate ovaj sindrom

Ovogodišnje dobitnice su:

1. Nataša Pomper, Hrvatski geološki institut, Zagreb
2. Lada Radić, Hrvatski operator tržišta energije d.o.o., Zagreb
3. Nana Tomić, Srednja talijanska škola u Rijeci/ Scuola media superiore italiana Fiume
4. Ivana Kraljić, Općina Pašman
5. Jasmina Palinić, Općina Slivno
Nagrada za životno djelo Branka Vinković, Grad Vukovar

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”