Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Crobexi zeleni, promet udvostručen

burza
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
09.01.2015.
u 20:57

Indeks Crobex proteklog je tjedna nakon devet tjedana padanja bilježio drugi pozitivni tjedan s značajnim rastom od 1,81 posto i tjedan završio na 1.772,13 boda

Trgovanje na Zagrebačkoj burzi je nakon blagdana zaživjelo te je aktivnost ulagača u odnosu na tjedan ranije bitno uvećana, te je redovni dionički promet na Zagrebačkoj burzi iznosio 60 milijuna kuna, što je rast od 30 milijuna kuna odnosno uvećanje od 102 posto.

Devet od deset najlikvidnijih izdanja je tjedan završilo u plusu, samo jedno izdanje bilježi pad cijene, piše portal hrportfolio.hr. Tjedne promjene najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +11,80 posto do -13,07 posto. Osam izdanja je skupilo promet veći od milijun kuna, dok je ukupno 18 izdanja trgovano u iznosu  većem od pola milijuna kuna.

Indeks Crobex proteklog je tjedna nakon devet tjedana padanja bilježio drugi pozitivni tjedan s značajnim rastom od 1,81 posto i tjedan završio na 1.772,13 boda. Crobex10 je nakon šest negativnih tjedana također porastao i to za 1,93 posto i tjedan završio na 1.020,10 bodova.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije