Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Carwiz rent a car je drugu godinu za redom ponosni partner ELSA-e

Studenti prava iz cijele Europe okupili su se u Zadru na 20. jubilarnoj Ljetnoj školi ELSA-e Zagreb
22. srpnja 2019. u 09:54 0 komentara 124 prikaza
Carwiz rent a car
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/2

Drugu godinu za redom, Carwiz rent a car ponosni je sponzor najveće europske neprofitne udruge studenata prava i mladih pravnika, podružnice ELSA-e Zagreb, koja je ovog srpnja ugostila studente prava iz preko petnaest europskih zemalja.

Carwiz rent a car PROMO Hrvati sve više obraćaju pažnju na zaštitu okoliša

Mladi pravnici i studenti sastali su se na 20. ljetnoj školi pod okriljem ELSA-e Zagreb u gradu bogate kulturne baštine, Zadru. Na jubilarnoj godišnjici, ova najstarija ljetna škola poseban naglasak stavila je na problematiku ljudskih prava i globalizacije u kontekstu migracija:

– Ljetna škola će trajati tjedan dana, za vrijeme kojih smo pripremili gostovanja brojnih predavača koji će dijeliti svoja znanja s polaznicima Škole na temu Ljudska prava i globalizacija. Očekujemo konstruktivnu raspravu, a cilj nam je svake godinu rješavati jedan od krucijalnih problema društva i civilizacije, ali i razmjenjivati iskustva te smatramo da smo kroz ovogodišnji program Ljetne škole to i uspjeli – rekao je Alen Šukurica, predsjednik Udruge ELSA Zagreb.

Carwiz rent a car PROMO Sigurnosne značajke vozila moraju biti prioritet svim vozačima

Zainteresirani su se mogli prijaviti putem unificiranog sustava prijava pri ELSA-i International, a odabrano je pedeset najboljih na temelju motivacijskog pisma, stupnja obrazovanja i opće zainteresiranosti za temu Ljetne škole. Carwiz rent a car, kao ponosni sponzor u ovom projektu, već drugu godinu za redom prepoznao je potencijal hvalevrijednog projekta:

– ELSA je udruga s dugom tradicijom i hvalevrijednim programom kojeg smo mi u Carwizu prepoznali te se odlučili potpomognuti mlade, obrazovane i prije svega osobe željne stvaranja iskustva i promicanja znanja. Uvidjeli smo da u segmentima stvaranja iskustva, učenja i napredovanja zapravo imamo mnogo zajedničkog s ovim mladim ljudima – rekla je Barbara Mrkić, direktorica Carwizovog marketinga.

Carwiz rent a car PROMO Hrvatska tvrtka pokorila globalno tržište

20. Ljetna škola je s programom započela 21. srpnja u Zadru i trajat će do 28. srpnja, za vrijeme kojeg će pedeset odabranih studenata i mladih pravnika imati priliku čuti predavanja izv. prof. dr. sc. Đorđe Gardaševića, mag. iur. Anamarije Kovač, izv. prof. dr. sc. Snježane Vasiljević, Kristine Benić Belavić, mag. psih. Marije Juzbašić,  izv. prof. dr. sc. Marte Zorko i  prof. dr. sc. Iris Goldner Lang.

Osim pohađanja predavanja i sudjelovanja u Ljetnoj školi, sudionici će s organiziranim turističkim vodičima obilaziti Zadar, grad s bogatom kulturnom baštinom, a organizirana su i večernja druženja za vrijeme kojih će se sudionici Škole upoznavati i međusobno razmjenjivati znanja i iskustva.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.