Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još pet tržišta

BAT u Kanfanar ove godine ulaže 15 milijuna eura

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
24.01.2018.
u 06:15

Od akvizicije TDR-a ukupan broj zaposlenih u svim dijelovima poslovanja povećan je 7% pa sada u hrvatskom dijelu BAT-ove regije Adria ukupno radi 1650 ljudi.

British American Tobacco (BAT) u tvornicu TDR-a u Kanfanaru ove godine ulaže 15 mil. eura čime će ukupna ulaganja od preuzimanja doseći 40 mil. eura, priopćili su iz te duhanske kompanije. Zahvaljujući uspješnom pozicioniranju TDR-a unutar globalnog sustava, BAT kao jedan od najvećih hrvatskih izvoznika na inotržišta plasira 80% proizvodnje, a do kraja godine računa na povećanje na više od 90%.

Od akvizicije TDR-a ukupan broj zaposlenih u svim dijelovima poslovanja povećan je 7% pa sada u hrvatskom dijelu BAT-ove regije Adria ukupno radi 1650 ljudi. Od 1. siječnja, Adria regiju, kojom se upravlja iz Hrvatske, od Rama Addankija preuzeo je novi generalni direktor, Antal Bekefi, dosadašnji generalni direktor BAT-a u Francuskoj. Regija Adria od listopada 2017. uz Sloveniju, RH i BiH obuhvaća i tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Kosova. 

Komentara 1

DU
Deleted user
06:25 24.01.2018.

Dokopati se profitabilne tvornice pi diskontmoj cijeni Izvlaciti ogomnu dobit sve uz blagoslov politike U hrvatskoj je to sve vidjeno u tisuce slucajeva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije