Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

BAT u Kanfanar ove godine ulaže 15 milijuna eura

Od akvizicije TDR-a ukupan broj zaposlenih u svim dijelovima poslovanja povećan je 7% pa sada u hrvatskom dijelu BAT-ove regije Adria ukupno radi 1650 ljudi.
24. siječnja 2018. u 06:15 1 komentara 563 prikaza
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

British American Tobacco (BAT) u tvornicu TDR-a u Kanfanaru ove godine ulaže 15 mil. eura čime će ukupna ulaganja od preuzimanja doseći 40 mil. eura, priopćili su iz te duhanske kompanije. Zahvaljujući uspješnom pozicioniranju TDR-a unutar globalnog sustava, BAT kao jedan od najvećih hrvatskih izvoznika na inotržišta plasira 80% proizvodnje, a do kraja godine računa na povećanje na više od 90%.

Od akvizicije TDR-a ukupan broj zaposlenih u svim dijelovima poslovanja povećan je 7% pa sada u hrvatskom dijelu BAT-ove regije Adria ukupno radi 1650 ljudi. Od 1. siječnja, Adria regiju, kojom se upravlja iz Hrvatske, od Rama Addankija preuzeo je novi generalni direktor, Antal Bekefi, dosadašnji generalni direktor BAT-a u Francuskoj. Regija Adria od listopada 2017. uz Sloveniju, RH i BiH obuhvaća i tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Kosova. 

21.06.2013., Rovinj - Predsjednik Uprave TDR-a Mato Zadro i clan uprave za marketing David Flam, u sklopu obilaska tvornice cigareta, prezentirali su bredndirane proizvode tvornice cigareta te poslovanje i buduce poslovne planove. Photo: Jurica Galoic/PIX Potrebno dodatno udvaranje Duhanski 'brak' još na čekanju: Reynolds odbio vlasnika TDR-a Ram Addanki BAT Njemačka postaje najveće tržište za cigarete TDR-a, u Hrvatskoj gorući problem ilegalno tržište duhana Tvrtka Franck lani je imala 855 milijuna kuna prihoda, no 270 milijuna kuna potraživanja vezano joj je za mjenice Dugovanja Agrokora Franck, TDR, AWT, Sokol Marić i Vindija najviše će izgubiti
ČUDOTVORNA METODA
Kim Kardashian svoju mladolikost duguje tretmanima kisikom

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Dokopati se profitabilne tvornice pi diskontmoj cijeni Izvlaciti ogomnu dobit sve uz blagoslov politike U hrvatskoj je to sve vidjeno u tisuce slucajeva...