Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izraslo u COMBIS-u

Aplikacije za raspored u Hitnoj i upravljanje maslinikom

Combis
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/14
15.10.2016.
u 08:00

Na COMBIS konferenciji čulo se i kako ICT znanja konkretno koriste u poslovanju

Na jubilarnoj 10. COMBIS konferenciji u Umagu predstavljena su i dva projekta razvijena u COMBIS-ovu internom startupu – Neostartupu. Radi se o ER Scheduleru, sustavu čija je svrha automatizacija izrade rasporeda smjenskog rada u zavodima za hitnu medicinu te Olive Manageru, rješenju koje uljarama omogućava upravljanje podacima te procesom prerade maslina i proizvodnje maslinova ulja.

COMBIS je rješenje ER Scheduler donirao Zavodu za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije, dok je Olive Manager rješenje donirao poljoprivrednoj zadruzi Marina. Mladen Maras, COMBIS-ov tehnički direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja, istaknuo je da kao vrhunska IT kompanija imaju i odgovornost prema društvu pa su izrađene aplikacije i donirali.

Maras je istaknuo da tu odgovornost COMBIS pokazuje nesebičnom pomoći poslovanju drugih te pomaganjem mladoj IT zajednici u Hrvatskoj budući da su na Neostartup rješenjima radili studenti uz pomoć iskusnih inženjera COMBIS-a. U dva dana konferencije održano je 31 predavanje, a posjetitelji su mogli čuti kako primijeniti ICT znanja, većinom na konkretnim primjerima tvrtki koje su to već učinile.     

>> Redknapp otkrio što je govorio Modriću, zašto je Prosinečki nogometni genijalac i što mora promijeniti Bilić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije