Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte što nudi Brodosplit, Tifon, Noelle...

Brodosplit d.d. zapošljava na čak 21 poziciji u Splitu. Traže se, između ostalih, arhitekt (m/ž), projektant u odjelu opreme (m/ž), strojomonter (m/ž)
14. svibnja 2019. u 14:35 5 komentara 506 prikaza
posao
Foto: Thinkstock

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Konobar Istraživanje HZZ-a Većini sezonaca plaća do 4500 kn: Neki su radili više od 10 sati dnevno i bez slobodnog dana

Noelle d.o.o., makeup start up, raste iz dana u dan. Za svoj mladi i energični tim zapošljava Marketing & development managera (m/f) i Sales managera (m/ž) u Zagrebu. Ako mislite da biste se s lakoćom uklopili u Noellov tim, svoj životopis pošaljite klikom na gumb „brza prijava“.

Agragold d.o.o., u Hrvatskoj posluje od 2002. godine i bavi se distribucijom šećera, glukozno-fruktoznog sirupa, jestivih ulja i distribucijom drugih prehrambenih proizvoda. Zbog povećanog obujma poslovnih aktivnosti žele zaposliti stručnu, odgovornu i motiviranu osobu za radno mjesto voditelja prodaje, sa sjedištem u Zagrebu. Ukoliko želite postati dio uspješnog tima, provjerite uvjete i prijavite se na vrijeme.

Tifon d.o.o. istinski živi i vjeruje u 4 temeljne vrijednosti: ljude, kupce, preuzimanje odgovornosti, prilagodljivost. Trenutno traži djelatnike za svoj tim koji dijele ove vrijednosti. Poslovođa (m/ž), prodavač (m/ž), gastro prodavač (m/ž), kadrovi su koji manjkaju timu, a sve uvjete i detalje oko navedenih radnih mjesta provjerite na linku. Prijave za pojedine natječaje traju još jako kratko...

Sestrunj ZADARSKI ARHIPELAG Nude posao na prekrasnom otočiću: 'Upusti se u idiličnu avanturu'

Brodosplit d.d. zapošljava na čak 21 poziciji u Splitu. Traže se, između ostalih, arhitekt (m/ž), projektant u odjelu opreme (m/ž), strojomonter (m/ž). U posljednjih je sedamdesetak godina brodogradilište isporučilo više od 450 brodova, s ukupnom nosivošću većom od 10 milijuna tona. Čak 80% proizvodnje Brodosplita odnosi se na inozemne naručitelje, a mnogi od ovih brodova dobili su priznanja od uglednih međunarodnih institucija. Samo u posljednjih dvadesetak godina, deset je brodova sa splitskih navoza na listama najboljih projekata u svojim kategorijama. Vjerujemo da imate dovoljno motiva da se priključite ovom dinamičnom timu. Provjerite sva dostupna radna mjesta na linku i na vrijeme se prijavite.

Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila za brendove: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Riječ je o poslodavcu koji najviše cijeni svoje djelatnike, pa za rezervacijski centar u Zagrebu traži visokomotivirane osobe, predane u obavljanju svojih poslovnih zadataka. Kojih? Provjerite u natječaju i na vrijeme se prijavite.

Varaždin: Pogon tekstilne tvrtke Varteks Svaki četvrti radnik zaposlen na nesigurnim poslovima Ugovor na određeno ima 345.960 zaposlenih

Bluesun Hotels & Resorts,  jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca i trenutno zapošljava djelatnika u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Komunikacija s gostima i poslovnim partnerima, unos rezervacija u sustav, kalkulacija troškova smještaja i ostalih usluga te vođenje dnevne statistike poziva i rezervacija, samo su dio poslovnih zadataka koje vas očekuju, odlučite li se pridružiti ovom ugostiteljskom timu. Potrebna vam je viša škola, minimalno 6 mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima (prednost u hotelijerstvu i turizmu), a uz to i razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Ako ste se dovoljno zainteresirali za prijavu, ne propustite kliknuti na link.

Za uspješnu privatnu polikliniku u Zagrebu Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljavaju doktora medicine, spec. mikrobiologije i parazitologije (m/ž). Nudi vam se početna plaća od 15 000 kn, božićnica, uskrsnica, regres, kao i mjesečna isplata prijevoza. Poslodavac, također, nudi kandidatima iz drugih gradova/država i pomoć oko smještaja. Sve detalje iz svog poslovnog života, kao i molbu za posao, možete poslati klikom na brzu prijavu.

Lovro Kuščević Zapošljavanje ‘ministarske svite’ Nedorečeni zakoni: Detalje definiraju uredbe, objašnjenja...

Manpower zapošljava savjetnika za komunikaciju s klijentima preko društvenih mreža (m/ž) u Rijeci. Ako ste komunikativna osoba koja zna talijanski jezik i voli društvene mreže, ovaj natječaj ne biste trebali preskočiti. Osnovna zadaća na ovoj poziciji predstavlja odgovaranje na upite klijenata putem chata. Ako „se vidite“ na ovom poslu, kliknite na link za više detalja i prijavu.

Hoteli Novi d.o.o. traže visokomotivirane osobe koji vole dinamičan rad u atmosferi hotelijerstva. Mala prednost daje se kandidatima koji imaju radno iskustvo u objektima visoke kategorije te koji poznaju barem 2 svjetska jezika. Ako ste fizioterapeut (m/ž), kozmetičar (m/ž), recepcionar (m/ž), nemate što čekati. Navedene pozicije, i brojne druge, provjerite klikom na link i aplicirajte, najkasnije do 30.05.

Umirovljenici Oporezivanje umirovljenika Osobni odbitak od 3800 kuna bolje je koristiti na plaći nego na mirovini

Hoteli ML d.o.o. u Novalji, na otoku Pagu, zapošljavaju na impresivnih 8 pozicija. Voditelj recepcija (m/ž), kuhar (m/ž), predstavljaju tek mali dio radnih mjesta koji vam se nude „na pladnju“, budući da prijavu možete izvršiti u svega nekoliko klikova. Požurite, poslodavac zaprima zamolbe do 18.05.!

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • BakaMraz:

    Tko jos zeli u HR biti u potrazi za poslom? Tracenje vremena i unistavanje egzostencije u mladosti a osobito u starosti.

  • krademkoHDZ:

    Bit će toga i više, još godinu, dvije i ovi poslodavci će slat molbe na kućne adrese da im netko dođe radit

  • zip123:

    A za koje novce?