Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaća aplikacija

Hrvatski MashMe pokrenuo crowdfunding-kampanju na Kickstarteru

MashMe
Foto: MashMe
07.05.2015.
u 15:52

MashMe želi prikupiti 50.000 dolara, za što imaju još 33 dana

Ekipa iza aplikacije MashMe, koja korisnicima omogućuje snimanje 3D-animiranih videa, pokrenula je crowdfunding-kampanju na Kickstarteru.

MashMe želi prikupiti 50.000 dolara, za što imaju još 33 dana, a čini se da su na dobrom putu jer su dosad došli do nešto više od 7000 dolara. Prikupljena sredstva bit će upotrebljena za završnu etapu razvoja.

- Povratne informacije i podrška od crowdfunding zajednice je ključna za razvoj kreativnog proizvoda kao što je ovaj - rekao je Darian Škarica, direktor MashMea.

MashMe je, podsjetimo, u rujnu prošle godine pobijedio na natjecanju tehnoloških ideja Idea Knockout, osvojivši odlazak na CES-u u Las Vegasu, gdje su se predstavili ove godine. Pobijedili su i na prvom izdanju startup-konferencije Zagreb Connect u studenom prošle godine odnijevši nagradu od 50.000 kuna.

MashMe omogućuje stvaranje 3D-animiranih videa u samo nekoliko minuta. Koristeći samo web kameru, vaši pokreti tijela, izrazi lica, i glas se u stvarnom vremenu prenose na animiranog lika, navode u MashMeu. Korisnicima je također omogućeno da razgovaraju sa svojim prijateljima kao animirani likovi.

>> Hrvatska inovacija omogućuje mjerenje vitamina i minerala putem smartphonea

>> 'Uber nikako ne može biti dobar za korisnika ni za državu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije