Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tržište rabljenih automobila

Gube se milijuni eura: Objavljeno koliko je u prosjeku vraćena kilometraža na autima u Hrvatskoj

14.11.2023.
u 20:00

Transparentnost tržišta rabljenih automobila kod nas je prosječna, otkriva najnovije istraživanje: 57,1% vozila bilo je oštećeno, 3,5% ih ima vraćenu kilometražu

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar neugodan
neugodan
09:26 14.11.2023.

Zasto samo aute gledate??? Motori su jos veca siva zona! 90% njih ima 3x.000 km bez obzira na starost a kada idete to provjeriti 95 njih od ovih 90% ima vracene kilometre. Sto radi policija??? Zasto nema obveze da se kod davanja oglasa za vozilo pokaze povijest kilometara, kao sto se mora pokazati energetski cert od nekretnine??? Kada bi jedan prodavatelj zbog toga zavrsio u zatvoru stvari bi krenule nabolje.

PO
poluprovokator
11:12 14.11.2023.

Iz zapadnih zemalja vozilo mora biti ili karambol ili sa puno km da bi ga bilo isplativo dovesti u HR i preprodati. Tamo ne postoji polovno vozilo u super stanju a da je povoljno!

BO
BoljiSvijet
09:24 14.11.2023.

Ajmo dosta je bilo priča za malu djecu..100% je svim polovnim automobilima u Njuškalu i ostalim oglasima skidana kilometraža..kupac uopće ne treba ni gledati kilometražu jer taj podatak ništa ne ne znači- nego zavuči se iza kotača i pogledati zglobove,manđete,pragove..to pokazuje najbolje stanje automobila..sve ostalo je bezveze..iskusni kupac uvjek izabere najbolje. ..e sad priča o kilimetrima: imao sam Toyotu Corolla Sedan od 2008 (to je i godište)..prošao 585 tisuća km do lipnja 2020 sa jednim velikim servisom getribe na 360 tisuća km..auto i danas vozi prijatelj iz firme..auto koji je japanac,redovno normalno održavan i donekle normalno vožen bez problema može proći i preko 700 tisuća km i glupo je ne kupiti japanca sa preko 400 tisuća km (pod uvjetom da je podvozje ok) za male novce..to je kupovina the best by gdje za male novce možete dobiti auto koji će godinama još služiti bez obzira na veliku kilometražu, a na koju se iskusni kupac nikad ni ne obazire..imate talijana sa 130 tisuća km a zapravo za generalku i ove mutikaše iz car Vertikala treba ignorirati, jer "utvrđivanjem" prijeđenih kilometara vi zapravo i dalje nemate pojma što ste kupili..uzmite bolje iskusnog majstora,platite mu kavu i nek vam pogleda stanje podvozja tog auta a ne glupo samo buljiti u kilometražu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije