Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brainstorming

Google spašava svijet projektom "Solve for X"

Kolaci
Arhiv VL
08.02.2012.
u 10:55

Google je okupio inovatore koji predlažu rješenja za napredak na području zdravstva, tehnologije...

Google je prošlog tjedna okupio 40 inovatora s ciljem brainstorminga i pronalaženja rješenja koja na neki način mogu poboljšati svijet, a projekt pod nazivom "Solve for X" sada je dobio i svoju internetsku stranicu.

Na okupljanju su se mogle čuti različite ideje, a neke od njih tiču se područja poput zdravstva, obrazovanja, prijevoza, energije i prehrane. Jedna se prezentacija bavila vrlo jeftinim tabletnim računalom za zemlje u razvoju, sa softverom namijenjenim obrazovanju djece, a govorilo se i o sustavu postaja za bespilotne letjelice koje bi mogle dostavljati hranu i lijekove na područjima koja nemaju odgovarajući cestovnu mrežu.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
korisnik2
11:21 08.02.2012.

kako prekrasna reklama. sigurno je super.

Avatar SilentWalker
SilentWalker
13:19 08.02.2012.

Savjet svima: Skidajte profile s društvenih mreža, osobitio Facebooka i G+.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije