Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turski prvak

Nenad Bjelica blizu novog trenerskog angažmana? Pregovara s poznatim klubom

Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
Luka Stanzl/PIXSELL
13.04.2023.
u 08:00

Jedan od najboljih hrvatskih trenera mogao bi pronaći novi posao, ali postoji i drugi kandidati

Bivšem hrvatskom izborniku Slavenu Biliću smiješi se novi posao nakon što je dobio otkaz u engleskom drugoligašu Watfordu. Bilić je navodno prvi favorit, a u pregovorima je s turskim Trabzonsporom, što je potvrdio i predsjednik kluba.

– Istina je da smo imali sastanak sa Slavenom Bilićem. Trenutačno smo u pregovorima s mnogim trenerima. S nekima od njih ti pregovori dobro napreduju – rekao je predsjednik Ertugrul Dogan.

Uz bivšeg hrvatskog izbornika jedan od kandidata za novog trenera je i Nenad Bjelica, koji je bez posla nakon otkaza u Osijeku.

Trabzonspor je aktualni prvak Turske, no trenutačno zaostaje golemih 19 bodova za vodećim Galatasarayem, od kojeg ima i odigranu utakmicu više.

Za Trabzonspor igraju legendarni slovački reprezentativac i bivši igrač Napolija Marek Hamšik, potom reprezentativac BiH Edin Višća, ali i bivši igrač Liverpoola Lazar Marković. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije