Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAZAN CAMP NOU

Barcelona slavila u sjeni krvavih sukoba u Kataloniji

Foto: Reuters
01.10.2017.
u 18:18

Događaji u Kataloniji utjecali su na nogometaše Barcelone koji su bili vidno nervozni. Las Palmas na kraju je imao veći posjed lopte, a kod 0:0 pogodio vratnicu.

Barcelona je u 7. kolu Primere s 3:0 svladala Las Palmas u utakmici koja je odigrana u sjeni referenduma za nezavisnost Katalonije.

Barcelona je tražila odgodu susreta odgodu utakmice je tražila Barcelona, ali Španjolski nogometni savez i čelnici lige bili su protiv toga. Na kraju je ipak odlučeno da će se utakmica odigrati, ali pred praznim tribinama. Camp Nou tako je bio pust, a navijači su ostali iza zatvorenih vrata.

1/10

Događaji u Kataloniji utjecali su na nogometaše Barcelone koji su bili vidno nervozni. Las Palmas na kraju je imao veći posjed lopte, a kod 0:0 pogodio vratnicu.

No, stvari su za Barcelonu u nastavku sjele na svoje mjesto. Prvo je u 49. minuti zabio Busquets, a posao je dovršio Messi s dva gola, u 70. i 77. minuti. Ivan Rakitić u igru je ušao u 49. minuti.

A Bayern je u 7. kolu njemačkoj prvenstva odigrao 2:2 na gostovanju kod Herthe. Willy Sagnol vodio je utakmicu kao v.d. trenera Bavaraca koji su ispustili vodstvo 2:0. Dogodilo im se to drugo kolo zaredom nakon što su u prošlom remizirali s Wolfsburgom. Osim toga, Bayernu se ozlijedio Ribery koji je napustio igru u 62. minuti.

Komentara 1

KT
Kolo_Tg
20:06 01.10.2017.

Nema Madrid sile da uzme narodu pravo na slobodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije