Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trajnost

TÜV: Toyote se najmanje kvare, Prius najpouzdaniji

toyota prius
Toyota
02.01.2013.
u 15:33

Čak 29 Toyotinih modela uvršteno je na listu 50 najpouzdanijih modela u različitim dobnim kategorijama

Prema izvješću njemačkog TÜV-a (Technischer Überwachungsvereine), organizacije za tehnički pregled vozila koja provodi većinu obveznih tehničkih pregleda vozila u Njemačkoj, Toyota je treću godinu zaredom najpouzdanija marka vozila. Izvješće za 2013. napravljeno je na temelju 8,100.000 tehničkih pregleda.

Čak 29 Toyotinih modela uvršteno je na listu 50 najpouzdanijih modela u različitim dobnim kategorijama. Toyota je posebno ponosna na Prius, koji se pokazao najsigurnijim od svih automobila uključenih u istraživanje u kategoriji četiri do pet godina starosti.

U kategoriji automobila starih dvije do tri godine među prvih 10 dominira Toyota s čak četiri modela: Avensisom, Priusom, Yarisom i IQ-om. U kategoriji od 4 do 5 godina najboljim je proglašen Prius, kojega na trećem i četvrtom mjestu slijede također Toyotini modeli Auris i Corolla.

>> FOTO Jaki 'zeleni' imidž i potrošnja manja nego kod dizelaša

Komentara 4

VG
vgboy
19:20 02.01.2013.

evo ga,i sami nijemci priznaju a već par godina napadaju toyotu iz amerike zato jer su im japanci skoro uništili autoindustriju

DU
Deleted user
21:33 02.01.2013.

" Izvješće za 2013. napravljeno je na temelju 8,100.000 tehničkih pregleda." - slovovjerni izvadak iz gornjeg članka! Jel vidite "kako se radi" u dva dana 2013., toliko je stara ova godina - oni pregledaju preko osam milijuna vozila i naprave odmah i izvješće! Hvala VL da ste nas izvjestili o tome!

BL
bellator luminis
20:05 04.01.2013.

Bez uvrede ikome, pogotovo vlasnicima Toyote, ali ova je fakat rugobna!Teško je naći auto ružniji od ovoga sa slike! Dobra je sigurno.Samo izgled, majko mila! Dizajn mijenjat pod hitno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije