Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

INA je 300.000 korisniku programa vjernosti INA Loyalty priuštila „vožnju života“

INA Loyalty
Foto: Matija Djanješić/CROPIX
1/4
06.07.2021.
u 12:20

Inin program vjernosti INA Loyalty u koji se možete uključiti putem mobilne aplikacije ili fizičke kartice vjernosti uskoro slavi svoj 1. rođendan.

U manje od godinu dana već je okupio okruglih 300.000 članova koji sakupljaju bodove prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima i uživaju u nagradama i popustima! Već standardno INA je nagradila jubilarnog člana, a ovaj puta to je bio Stefan Tropčić iz Karlovca. Uz Ininu karticu u vrijednosti od 2000 kn i direktno članstvo statusa Gold u INA Loyalty programu, dobio je posebnu priliku provozati se s profesionalnim rally vozačem Jurajem Šebaljem na Track & Fun powered by INA Class Plus koji se prošlog tjedna održao na stazi Automotodroma Grobnik. Događanje je bilo namijenjeno svim istinskim ljubiteljima adrenalinske vožnje koji su mogli isprobati performanse vlastitog automobila u kontroliranim i sigurnim uvjetima uz savjete instruktora.

Foto: Matija Djanješić/CROPIX

Stefan nije skrivao zadovoljstvo: „Hvala Ini, bila je ovo „vožnja života“! Kad su mi javili da uz poklone koje sam dobio kao 300.000 član INA Loyalty programa imam priliku voziti se s Jurajem Šebaljem, to je bio šlag na torti! Bilo je odlično, nisam nikad nešto takvo doživio, srce mi je kucalo 100 na sat! Pozivam sve da instaliraju aplikaciju jer će možda baš oni biti idući sretnici koji će se moći veseliti  iznenađenjima kao ja!“

Juraj Šebalj je čestitao dobitniku i naglasio: „INA osim što redovito nagrađuje vjernost svojih kupaca, iz godine u godinu pokazuje i da je najbolji prijatelj automobilizma i sporta općenito. Pokazali su to i ovdje na Track & Funu, kao i nebrojeno puta ranije. Super smo se zabavili i na tome hvala Ini i njenom INA Loyalty programu.

Foto: Kyodo"n Photo via Newscom Newscom/PIXSELL

Na Track & Fun powered by INA Class Plus došao je i Antun Matičić, 250.000 član INA Loyalty programa kojeg je kompanija nedavno nagradila u Umagu kada se on provozao s profesionalnim rally vozačem Viliamom Prodanom. Zato su Antun i Viliam odmjerili snage na stazi Automotodrom Grobnik sa Stefanom i Jurajem!

300.000 korisnik INA Loyalty programa Stefan Tropčić, uz kontinuirane izazove i iznenađenja u sklopu programa, moći će uživati u pogodnostima statusa Gold – bilo kojem gastro proizvodu kao poklonu dobrodošlice, 15 lipa popusta po litri na sva Class Plus goriva, 10 lipa popusta po litri na standardna goriva, 15 % popusta na auto kozmetiku te nadogradnji usluge pranja vozila.

Foto: Matija Djanješić/CROPIX

Postani i ti član INA Loyalty programa, koristi jednostavnu aplikaciju, sakupljaj bodove i uživaj u popustima, pogodnostima i nagradama. Već prilikom prijave u program, čeka te dar dobrodošlice. Aplikaciju i sve pogodnosti potraži na www.inaloyalty.hr, a počasti se i Ininom bogatom gastro ponudom u Fresh Corneru!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije