Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODACI IZ NJEMAČKE

Vlasnici ovih automobila imaju najviše prometnih kazni

U Podorljaku postavljene nove kamere za nadzor brzine
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
05.08.2021.
u 17:21

Najmanji broj vozača koji imaju prekršajne bodove su pak vlasnici Mitsubishija, Peugeota te Renaulta

Vozači Porschea daleko prednjače u Njemačkoj po broju prekršajnih bodova, nakon čega slijede vlasnici Jaguara, javlja Revija Hak. 

Prema podacima koje vozači pružaju kada sklapaju osiguranje svog automobila, čak 11 posto vlasnika Porschea navelo je kako ima prekršajne bodove. Na drugom mjestu nalaze se vozači Jaguara s 9,6 posto, pa Audija, BMW-a i Land Rovera svaki s 8,2 posto. 

Najmanji broj vozača koji imaju prekršajne bodove su pak vlasnici Mitsubishija, Peugeota te Renaulta gdje svaki imaju po 5,5 posto, a nakon njih su vozači Fiata s 5,6 te Dacije s 5,7 posto.

Prosjek pak svih vozača u Njemačkoj koji imaju prekršajne bodove je pak 6,5 posto.

VIDEO Pretakali gorivo pa izbio požar: Vatra se s kombija proširila na skutere i glisere

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Lesk
Lesk
08:54 08.08.2021.

I ja mogu razumjeti ljude, koji se ne mogu obuzdati,, pod uvjetom da prije toga nisu vidjeli čovjeka koji se prsnim košem nabio na volan nakon što je sletio s ceste i udario u drvo poslije vožnje od barem 100 tamo gdje je ograničenje bilo 40 ili 60 (ne sječam se točno ali nešto od toga je)**, pa razderotine na tjelima onih koji su doživjeli unfal, nakon opet prevelike brzine,,,, i tako jedno par slučajeva. I baš zato što takve razumijem/ne razumijem uglavnom , (bez namjere da se hvalim) vozim Ford Rangera Raptora (terenac od 2400 kg),,,,,,,,,,,,,,,,,,,**Auto označen tako baš je bio Punto. I oni itekako mogu potegnuti do brzine koja vodi u bolnicu ili svetom Petru. Ako ti tako ne voziš,, bravo! I usput, nisu samo brzine 100, 120 i više ubitačne. Itekako su bolne i opasne i one od 70 osamdeset.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije