Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
C3 Aircross

Citroën intenzivirao ofenzivu - stiže novi kompaktni SUV

Citroën C3 Aircross
Foto: Citroën
24.06.2017.
u 17:00

Novitet inspiriran konceptom C-Aircross Concept proizvodi se u Španjolskoj, a u Hrvatsku stiže u siječnju 2018.

Nakon travanjske premijere novog modela C5 Aircross, Citroën je intenzivirao svoju međunarodnu SUV ofenzivu premijerno pokazavši novi C3 Aircross. Kompaktni SUV donosi svjež pristup i dopadljiv dizajn, uz panoramski stakleni krov. U biti, prati dizajnersku nit C4 Cactusa, na koju se naslanja i novi C3.

Prostranost prije svega

C3 Aircross nova je generacija SUV modela, a među glavnim mu je adutima količina prostora u interijeru, za koju francuski proizvođač kaže da je u tom segmentu nenadmašena. Prtljažnik mu prima 410 litara, a zahvaljujući kliznoj, djeljivoj i sklopivoj stražnjoj klupi prostor za prtljagu može se proširiti do 520 litara.

Citroën C3 Aircross
1/8

Novitet koji se u Hrvatskoj očekuje u siječnju iduće godine predstavlja evoluciju programa Citroën Advanced Comfort®. Novi C3 Aircross, naime, osmišljen je kako bi se vozač i putnici u njemu dobro osjećali. Nudi široka i udobna sjedala te se ističe izdašnim prostorom za noge. S jednakom lakoćom svladava gradske izazove i otvorenu cestu, jer je opremljen sustavima poput Grip Controla i Hill Descent Assista. Ima 12 sustava pomoći vozaču (uključujući head-up display u boji) i četiri tehnologije povezivosti (uključujući bežično punjenje pametnog telefona). Modularni dizajn i obilje naprednih tehnologija ugrađenih u C3 Aircross ne čude zna li se da ulazi u najnapućeniji i najbržerastući segment u svijetu, onaj kompaktnih SUV-ova.

Brojne opcije personalizacije

Zaštitnički karakter eksterijera proteže se na ukupno 415 centimetara. koliko je dug C3 Aircross. Širok je 176, a visok 164 centimetara, uz 260 međuosovinskog razmaka. Robustan model ima povišeno podvozje, vozačka pozicija također je povišena, ima zaštitne obloge odbojnika sprijeda i straga, kao i na lukovima kotača. Opcije personalizacije su brojne, s gotovo 90 kombinacija boja vanjštine, uključujući četiri boje krova za dvobojne izvedbe. Na raspolaganju su i četiri paketa boja kojima se mijenja boja krovnih nosača, elemenata stražnjih svetala, retrovizora, okvira prednjih svjetala i centralnog dijela naplataka. Novi C3 Aircross na tržištu će se nuditi s gamom učinkovitih benzinskih i dizelskih motora.

Komentara 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
21:36 24.06.2017.

katastrofa

NA
Napalm
21:45 24.06.2017.

Fantastičan!

AA
aabbcc
10:24 28.08.2017.

Super izgleda samo fali malo lila pruga oko plasticnih farova i vise dugmica na upravljacu radi umjetnickog dojma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije