Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK U PLUSU

Nikada nije bilo bolje vrijeme da nabavite pisač

HP
Foto: HP
1/3
14.10.2022.
u 16:43

Tinta za pisač je u pravila skupa, no, ne mora uvijek biti tako

Koliko Vam se puta dogodilo da tinta u pisaču ili toner "nestanu" baš kad vam najviše treba neki ispis? Po pravilu - to se događa redovito.

Posljednjih godina, otkako smo se suočili s novim uvjetima života u pandemijskoj krizi, mnogo je onih koji su počeli raditi iz svog doma. Ali to se u podosta slučajeva pokazalo učinkovitim, pa je i nakon poboljšanja korona krize - ostao rad od kuće. Kao i on-line nastava koja je trajala poduže, a potom se u nekoliko navrata i ponavljala. Kako učinkovito raditi, obavljati sve potrebne zadatke, pisati domaće zadaće - ako nemamo pisač. Gotovo nemoguće. Pisači su sada ne samo dio svakodnevice, nego osim u tvrtkama, prijeko su potrebni i u našim domovima. Jednostavno, bez njih se suvremeni život ne može ni zamisliti.

STALNO ISPRED HAKERA

Izabrati pravi pisač nije uvijek bilo lako jer nisu imali sve potrebne funkcije. Sada je to mnogo jednostavnije. Važno je znati za koju vam je svrhu potreban, a istodobno da je učinkovit, ima više funkcija i zapravo je vama na usluzi bez obzira gdje se nalazite. Šaljete fotografije s ljetovanja ili trebate informacije za domaću zadaću vaših juniora, šefu hitno trebaju neki podaci...lako je ako je vaš uređaj smart. Ispis, skeniranje, kopiranje obavit ćete za tren. Ali i još nebrojno mnogo toga. Oni "znaju" kad bi moglo doći do problema i riješe ga, a da niste to ni primijetili. Uvijek su dva koraka ispred hakera pa štite podatke od zloupotrebe i sprječavaju mogući "napad" zlonamjernim softverom. Kad pritisnete "ispis" dalje je njegova briga, a vi ne morate žuriti do vašeg pametnog pomagača, jer sve ispisane stranice pokupit ćete kada vam je to najzgodnije jer za to služi značajka osobno preuzimanje.

Foto: HP

HP+ i INSTANT INK

Sve te značajke, ali i još mnoge druge imaju HP+ pisači. HP+ je besplatna nadogradnja koja vaš novi pisač čini još pametnijim s naprednim značajkama, automatskim ažuriranjem i poboljšanom sigurnošću. HP+ pisači postoje DeskJet, Envy, OfficeJet i LaserJet na našem tržištu. Svi pisači su za kućne korisnike (OfficeJet se koristi za male urede) a LaserJet je za manje tvrtke i jedini je s tonerom.

Velika je novost Instant Ink koji postoji za tvrtke, ali i za kućne korisnike. On štedi novac, a koliko je to značajno znamo svi jer živimo u vremenima gospodarske i svakojake druge krize. Pisač "zna" kada je tinta pri kraju i on automatikom šalje još, a vi ne morate hodati po trgovinama i gubiti vrijeme. Ispisuje onoliko fotografija u boji i prezentacija koliko vi želite, a po istoj cijeni kao i crno bijele dokumente. O nabavci tinte više ne brinete. Zanima vas kako je to moguće? Odgovor je jednostavan - samo se registrirate i izaberete opciju/tarifu koja vam najviše odgovara ovisno o tome koliko u prosjeku mjesečno ispisujete. Postoji opcija za plaćanje već od 8,99 kn mjesečno. Da biste ostvarili tu i ostale pogodnosti registrirajte se na uslugu Instant Ink. Ako ste kupili pisač HP+ i ako se registrirate u idućih sedam dana nakon kupovine - time ste ostvarili pola godine besplatne pretplate na tintu ili toner.

Foto: HP

Svi koji već imaju pisače također mogu uštedjeti znatan novac. Potrebno je provjeriti podržava li uređaj Instant Ink, pa ako je odgovor potvrdan (a uređaji proizvedeni posljednjih nekoliko godina uglavnom podržavaju) treba se registrirati i tako ostvariti uštedu do 70 posto na tinti i do 50 posto na toneru.

Tarifu za plaćanje birate sami. Ona se temelji na broju stranica koje ispisujete, a ne na količini potrošene tinte. Vi štedite jer ispisani ulošci HP Instant Ink sadrže više tinte, koriste manje ambalaže i automatski se otpremaju. Tako HP ima manje troškove, a korisnici niže cijene.

Briga o tinti ili toneru je prošlost. Instant Ink zaslužan je za to jer usluga je to dostave na kućni prag. Smart pisač poslat će podatke o razini tinte, a kada se razina smanji HP odmah šalje tintu na vašu adresu. Vi ste bezbrižni i svoj posao obavljate ne razmišljajući o tome koliko ste ispisali listova i koliko ste tinte potrošili. O tome brine HP.

Provjerite, jer još je puno benefita koje nude i za male paušale, velike tvrtke i fizičke korisnike.

Sadržaj nastao u suradnji s HP-om.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije