Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći u Gunji smrtno stradao 36-godišnji vozač

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
27.01.2022.
u 10:32

Trenutak nepažnje je dovoljan da se dogodi prometna nesreća, a „četiri ubojice u prometu - alkohol, brzina, pojas i mobitel“, doprinose njihovom događanju - navode iz policije.

U Gunji je jučer, oko 21 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 36-godišnji vozač osobnog vozila. Prema navodima policije vozač iz Županje je upravljao osobnim automobilom krećući se kolnikom ulice pri čemu nije koristio sigurnosni pojas.

U blagom zavoju ulijevo vozilo je s kolnika pomaknuo udesno, sletio u desni odvodni kanal te udario u betonski kolni prilaz. Intervencijom vatrogasaca vozač je izvučen iz vozila nakon čega je liječnik hitne medicinske pomoći utvrdio smrt.

-Ovo je treća prometna nesreća sa smrtnom posljedicom na cestama Vukovarsko-srijemske županije ove godine. U prometnim nesrećama smrtno stradali su osobe koje učestalo upravljaju vozilima cestom na kojoj su sudjelovali u prometnoj nesreći. Trenutak nepažnje je dovoljan da se dogodi prometna nesreća, a „četiri ubojice u prometu - alkohol, brzina, pojas i mobitel“, doprinose njihovom događanju - navode iz policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije