Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi čestitari!

Slavni Sean Connery stiže na rođendansko slavlje u Beograd

sean connery
17.04.2010.
u 15:12

Slavni James Bond još nije u Beogradu samo zbog nevolja u zračnom prometu. Glumac stiže na rođendansko slavlje kneginje Ire od Fürstenberga koja svoj 70. rođendan slavi u domu daljnjih rođaka, Aleksandra i Katarine Karađorđević.

Sean Connery, legendarni glumac i proslavljeni James Bond, posjetit će tijekom vikenda Beograd. Točnije, još nije tamo samo zbog nevolja u zračnom prometu. Glumac stiže na rođendansko slavlje kneginje Ire od Fürstenberga koja svoj 70. rođendan slavi u domu daljnjih rođaka, Aleksandra i Katarine Karađorđević. Njegov najavljeni prekjučerašnji dolazak spriječio je oblak vulkanske prašine.

Izvor blizak organizatorima proslave otkrio je da će Sean stići čim se normalizira stanje u zračnom prometu. Na rođendan plemkinje Ire pozvana je krema europskog plemstva te mnogi umjetnici i poslovni ljudi iz Srbije i Europe. Connery je navodno planirao posjetiti Beograd još prije mjesec dana, no to je odgodio. Sada će, osim prijateljičina rođendana, posjetiti i prijatelja Ralpha Fiennessa koji upravo u Srbiji snima film “Koriolan”, modernu inačicu Shakespearova djela. Lokacije filma vezane su uglavnom uz Beograd.

Ključne riječi

Komentara 1

ČO
čombe
12:00 19.04.2010.

E ima bre da 007 ugoste i rasolom počaste sve u šesnaest ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije